Etusivu / Löydä apua / Suomen ryhmäpsykoterapia ry

Suomen ryhmäpsykoterapia ry

Suomen ryhmäpsykoterapia ry:n jäsenet ovat Valviran ja Kelan hyväksymiä psykoterapeutteja. He ovat erikoistuneet ryhmäpsykoanalyytikkoina ja ryhmäpsykoterapeutteina työskentelemään erilaisista mielenterveyden ongelmista kärsivien aikuisten, lasten ja nuorten kanssa.
Palvelumme

Vuonna 1972 perustettu yhdistys on toimintansa aikana tarjonnut yli sadalle psykoterapeutille tai psykoterapeutiksi opiskelevalle perusteellisen ryhmäpsykoanalyyttisesti ja ryhmädynaamisesti orientoituneen koulutuksen, johon oleellisena osana kuuluu opiskelijan oma monivuotinen ryhmäpsykoterapia sekä tiivis työnohjaus. Koulutuksen ohella yhdistys edistää alansa tutkimus-, kehittämis-, julkaisu- ja valistustoimintaa. Osa jäsenistä toimii myös muissa ryhmädynamiikan syvällistä tuntemusta edellyttävissä tehtävissä.

Osaamisemme

Tietoa Suomen ryhmäpsykoterapia ry:n toiminnasta sekä yhdistyksen jäsenistä ja heidän psykoterapiaryhmistään, ks. www.suomenryhmapsykoterapia.fi

Terapeuttimme
Kouluttajapsykoterapeutti, Ryhmäpsykoterapia, Psykologian lisensiaatti
Vantaa, Tikkurila
Näytä lisää

Täydentyviä pitkäkestoisia psykoterapiaryhmiä Tikkurilassa. Muutama paikka vapaana. Ota yhteyttä haastatteluajan varaamiseksi! Ryhmään voivat tulla itse maksaen, erikoissairaanhoidon HUS-palvelusetelillä ja Kelan tukea hakevat psykiatrin B-lausunnolla ryhmäpsykoterapiaan. EI YKSILÖPSYKOTERAPIAA.

Asiakasryhmät
Ryhmät Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen
Kouluttajapsykoterapeutti, Ryhmäpsykoterapia, Psykologian lisensiaatti
Helsinki, Kamppi
Näytä lisää

Olen kokenut psykoterapian erikoispsykologi ja ryhmäpsykoterapian ja -analyysin kouluttaja. Lisäksi olen yksilöpsykoterapeutti, työnohjaaja, organisaatio- ja työterveyspsykologi sekä executive ja business coach. Työotteeni on aktiivinen, tutkiva, kuunteleva ja asiakasta arvostava

Asiakasryhmät
Ryhmät Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Psykoterapeutti, Ryhmäpsykoterapia, Sairaanhoitaja
Porvoo, Keskusta
Näytä lisää

Suomenkielisessä ryhmässä aikuisille 3 paikkaa vapaana. Ryhmä kokoontuu Porvoon keskustassa. Ryhmä sopii parhaiten masentuneille, ahdistuneille, jännittäjille ja uupuneille. Kela-kuntoutustuki mahdollista saada. En grupp för svenska ungdomar 16-22år, intervjuerna pågår. Työnohjausta/Handledning.

Asiakasryhmät
Ryhmät Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen