Liity yli 400:n terapeutin joukkoon
Minduu on psykoterapeuttien yhteisö ja palvelu. Autamme sinua saamaan uusia asiakkaita ja hallitsemaan yhteydenottoja. Nettiprofiili toimii kotisivunasi ja saat suojatun videoterapiayhteyden. 30 päivän ilmainen Premium - jäsenyys ja 100% tyytyväisyystakuu.

Hyödyt

Hallitse asiakashankintaa

Hanki Minduun avulla uusia asiakkaita. Minduu huolehtii sivusi hakukoneoptimoinnista ja palvelun eettisestä markkinoinnista. Sinun ei tarvitse hukata rahaa omaan markkinointiin. Kun vastaanottosi on täynnä, piilotat profiilisi hausta eikä aika tuhraannu turhiin yhteydenottoihin. Maksat täydestä palvelusta vain, kun tarvitset uusia asiakkaita.

Nettinäkyvyyttä ja oma kotisivu

Minduun kattava nettiprofiili toimii omana kotisivunasi. Voit linkittää sen psykoterapiayhdistyksesi tai Kelan tietoihisi parantaaksesi näkyvyyttäsi myös siellä. Jos asiakas googlettaa sinut, hän löytää ensin laadukkaan nettiprofiilisi eikä satunnaistekstejä tai -kuvia. Minduu huolehtii, että sivusi ilme pysyy raikkaana ja toimii kaikilla laitteilla.

Tule mukaan auttamaan

Tehdään yhdessä hyvää. Auta asiakkaita löytämään vaivattomasti itselleen sopiva terapeutti ja aloittamaan terapia. Olemme yhteiskunnallinen yritys, jonka missio on tehdä oikeanlaisen ammattiavun saamisesta helppoa. Lue tarinamme.

Käytämme 100% tuotoista palvelun kehittämiseen.

Suunniteltu psykoterapeuteille

Sopiva asiakas sopivalle terapeutille

Saat asiakkaita, jotka ovat kokeneet juuri sinun profiilisi ja työskentelytapasi itselleen sopivina. Näin parannetaan molemmin puolin hedelmällisen yhteistyön todennäköisyyttä.

Ilmaiset koulutukset
(Premium)

Voit osallistua ilmaiseksi Minduun psykoterapiakoulutuksiin joko paikan päällä tai jälkikäteen etäyhteyden kautta. Lyhyiden koulutusten avulla tutustut monipuolisesti psykoterapiaan liittyviin aiheisiin omalta laitteeltasi myös työviikon lomassa.

Tutustu koulutuksiin

Psykoterapiaan suunniteltu nettiajanvaraus

Saat asiakkaan kuvauksen tilanteestaan. Voit halutessasi ottaa asiakkaaseen yhteyttä ennen kuin hyväksyt tai perut varauksen. Tiedät kuka on tulossa vastaanotolle eikä yllätyksiä tule.

 

Yhteydenotto vai ajanvaraus. Sinä valitset.

Voit valita otatko käyttöösi nettiajanvarauksen vai haluatko asiakkaiden ottavan yhteyttä sinuun sopiakseen tutustumiskäynnin. UUTTA: Tekstiviestimuistutukset

 

Suojattu videoasiointi
(Premium)

Suojattu videoyhteys on helppokäyttöinen ja täyttää terveydenhuollon vaatimukset. Se toimii suoraan internet-selaimessa, etkä sinä tai asiakkaasi tarvitse erillistä ohjelmaa.

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi

100% tyytyväisyystakuu

Jos et ole saanut uutta asiakastapaamista Minduun kautta tulleista
yhteydenotoista tai ajanvarauksista, saat rahat takaisin.*

PREMIUM
29 € / kk (+alv)

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi.

Rajattomasti varauksia, yhteydenottoja ja videotapaamisia.

Ominaisuudet:

 • Laadukas hakukoneoptimoitu ja kaikilla laitteilla toimiva nettiprofiili
 • Nettiajanvaraus
 • Suojattu videoasiointi
 • Mahdollisuus lisätä useita toimipisteitä (max. 3kpl)
 • Mahdollisuus lisätä oman kotisivun linkki profiiliin
 • UUTTA: Ilmaiset koulutukset
 • UUTTA: Tekstiviestimuistutukset

 

 

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Aloita tästä
Peruspaketti
9€ / kpl / kk (+alv)

9€ / varaus / yhteydenotto / kk alkaen ensimmäisestä asiakastapaamisesta. 

Peruspaketti on ilmainen ensimmäiseen asiakastapaamiseen saakka, jonka jälkeen jokaisesta yhteydenotosta sekä varauksesta veloitetaan ja kuukausimaksu alkaa.**

Ominaisuudet

 • Laadukas hakukoneoptimoitu ja kaikilla laitteilla toimiva nettiprofiili
 • Nettiajanvaraus
 • Videoasiointi erikseen 15€ / kk
 • Koulutukset 9€/kpl
 • UUTTA: Tekstiviestimuistutukset

   

   

   

  Hintoihin lisätään alv. 24%.

Aloita tästä

PIILOTA PROFIILI

Jos et ota uusia asiakkaita, voit piilottaa tietosi Minduun hakutuloksista. Profiilisivusi toimii kuitenkin edelleen kotisivunasi ja on löydettävissä esim. netin hakukoneiden kautta. Piilotetun profiilin hinta on 9€/kk (+alv).

KUULUTKO YHDISTYKSEEN?

Tarjoamme Minduun Premium-jäsenyyden alennettuun hintaan (25€/kk) seuraavien yhdistysten jäsenille: Therapeia-säätiö, Kognitiivisen psykoterapian yhdistys, Helsingin Psykoterapiayhdistys ja Suomen Kuvataidepsykoterapeuttien Liitto. 

Huom. Ilmoita jäsenyydestä Viesti ylläpitäjälle - kentässä rekisteröitymisen yhteydessä.

YRITYS?

Ota Minduu käyttöön yrityksellesi. Tarjoamme psykoterapeuttiyrityksille (vähintään 3 terapeuttia) räätälöityjä palveluita. Ota yhteyttä myynti(at)minduu.fi niin kerromme lisää.

Mitä asiakkaamme ovat mieltä

"Minduu-palvelun kehittäjillä on ollut humaani, psykoterapia-asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita arvostava lähestymistapa. Useat asiakkaistamme ovat onnistuneet löytämään juuri itselleen sopivimman terapeutin palvelun avulla. Minduu-palvelulle oli todellinen tarve ja onneksi se toteutettiin viisaasti, käyttäjien tarpeita kunnioittaen."

Psykoterapeutti, toimitusjohtaja, Helsinki

Mitä asiakkaamme ovat mieltä

“Asiakkailleni tärkeintä on ollut löytää sopiva terapeutti nopeasti ja helposti. Nopeissa elämänkriiseissä voi joskus olla merkityksellisintä tieto siitä, että ajan voi varata suoraan netissä, saman tien. Psykologina ja terapeuttina palveluni ovat olleet hyvin esillä Minduu:ssa, puolet asiakkaistani on löytänyt vastaanotolleni palvelun kautta. Yrittäjänä koen Minduu -palvelun laadukkaaksi ja helpoksi käyttää. Suosittelen.”

Psykoterapeutti, Helsinki

Mitä asiakkaamme ovat mieltä

"Hoidan asiakkaani huolella ja ammattitaidolla, mutta kaipailin apuja yrittäjänä asiakashankinnan kapuloihin. Minduu -palvelu otti heti huomaansa - systeemi oli riittävän simppeli kiireisen psykoterapeuttiyrittäjän käyttää ja osoitti tehonsa välittömästi."

Psykoterapeutti, Helsinki

Yleisiä kysymyksiä

Mikä Minduu on?

Minduu on yritys ja palvelu, jonka tehtävänä on tarjota apua mielenterveysongelmista kärsivien tilanteeseen ja vähentää niistä Suomelle syntyviä haittoja ja kustannuksia.

LUE LISÄÄ MINDUUSTA JA KATSO VIDEO

Yrityksen ydin on haku- ja ajanvarausjärjestelmä, jonka kautta psykoterapian tarpeessa olevat tai terapiaa harkitsevat saavat helposti tietoa eri alueilla työskentelevistä terapeuteista, heidän taustoistaan ja työskentelymenetelmistään. Sekä yhteydenotto terapeuttiin että ajan varaaminen onnistuu yhtä helposti kuin missä tahansa ajanvaraussivustossa.

Tämän lisäksi Minduu tarjoaa tietoa mielenterveysongelmista ja psykoterapiasta niiden hoitomuotona. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden videovälitteiseen terapiaan, jolloin potilaan ja terapeutin välinen fyysinen etäisyys ei ole yhtä merkittävä tekijä kuin aiemmin.

Täytyykö minun lisätä vapaita aikoja palveluun vai voinko ilmoittaa vain tietoni sivustolle?

Voit itse päättää otatko ajanvarauksen käyttöösi. Palvelun kautta voit ottaa myös pelkkiä yhteydenottoja asiakkailta sisäänrakennetun viestitoiminnon avulla. Kannustamme kuitenkin lisäämään vapaita aikoja palveluun.

Miten nettiajanvaraus toimii?

Asiakas etsii itselleen sopivan psykoterapeutin palvelusta ja lähettää varauspyynnön terapeutille, joka välittyy terapeutin sähköpostiin. Terapeutti vahvistaa varauksen palvelun kautta ja lähettää vahvistuksen yhteydessä mahdolliset lisätiedot asiakkaalle. Asiakas saapuu vastaanotolle sovittuna aikana.

Halutessaan terapeutti voi olla asiakkaaseen yhteydessä ennen päätöstään vahvistaa tai hylätä asiakkaan tekemä varaus.

Voinko vahvistaa ajan erikseen vai hyväksyykö palvelu asiakkaan tekemän varauksen automaattisesti?

Sinulle jää aina mahdollisuus hyväksyä tai hylätä asiakkaan tekemä varaus. Varauspyynnöstä näet asiakkaan yhteystiedot ja hänen ilmoittamansa lisätiedot. Voit siis olla yhteydessä asiakkaaseen ennen kuin vahvistat varauksen. Varauksia voit hallita kirjautumalla palveluun.

Näkyvätkö tarkat yhteystietoni asiakkaille?

Eivät näy. Asiakkaat voivat lähettää sinulle viestin "Ota yhteyttä" toiminnon kautta. Tarkkoja yhteystietoja ei voi tällä hetkellä laittaa nettiprofiiliin asiakkaiden nähtäväksi.

Toimipisteesi sijainti näytetään etusivun kartalla ja profiilissasi. Vain ajan varanneet asiakkaat näkevät tarkat osoitetietosi varausvahvistuksessa.

En tarvitse uusia asiakkaita, voiko Minduuta silti käyttää kotisivuina?

Voit määritellä otatko asiakkaita vastaan tällä hetkellä. Jos et ota uusia asiakkaita, piilotetaan tietosi Minduun hakutuloksista, mutta ne toimivat edelleen kotisivuinasi ja ovat löydettävissä mm. Googlen hakukoneen kautta. Piilotetusta profiilista veloitetaan 9€/kk.

Miten videoasiointi on toteutettu?

Videoasiointi on helppo ja tietoturvallinen tapa kohdata asiakkaat kasvotusten kuvapuhelun välityksellä. Videoasiointi toimii lähes millä tahansa tavallisella tietokoneella ja useilla Android älypuhelimilla ja tabletilla, joissa on kamera, mikrofoni ja kaiuttimet.

Videoasiointi ei edellytä sovellusten asentamista, vaan se toimii suoraan ilmaisissa Google Chrome ja Mozilla Firefox nettiselaimissa.

Täyttääkö videoyhteys terveydenhuollon vaatimukset?

Kyllä. Palvelu on toteutettu ns. pilvipalveluna. Kaikki data tallennetaan EU:n ja Valviran säädösten edellyttämällä tavalla EU - alueella. Itse kuvapuheluja ei tallenneta mihinkään ja ne on vahvasti salattu käyttäen WebRTC protokollaan sisäänrakennettua 256 bittistä AES salausta.

Olen vielä psykoterapeuttikoulutuksessa, voinko rekisteröityä palveluun?

Palveluun on mahdollista rekisteröityä myös opiskelijana, jos sinulla on terveydenhuollon pohjakoulutus ja tietosi löytyvät Valviran rekistereistä. Ole kuitenkin yhteydessä meihin ennen rekisteröitymistä: tuki(at)minduu.fi .

*Tyytyväisyystakuu

Jos et ole saanut uutta asiakastapaamista Minduun kautta tulleista yhteydenotoista tai ajanvarauksista, saat rahat takaisin. Ensimmäisen Minduun kautta saadun asiakastapaamisen jälkeen veloitamme jokaisesta yhteydenotosta.

**Miten laskutatte palvelusta?

Saat laskun sähköpostiisi kuukausittain. Premium-jäsenyydessä on kiinteä kuukausimaksu, joka veloitetaan ensimmäisen kerran noin viikon päästä koejakson loppumisesta.

Huom. 30 päivän ilmainen Premium-koejakso alkaa siitä päivästä, kun profiilisi on julkaistu ja hyväksytty palveluun.

Peruspaketti on ilmainen ensimmäiseen asiakastapaamiseen saakka, jonka jälkeen jokaisesta yhteydenotosta sekä varauksesta veloitetaan ja kuukausimaksu alkaa. Voit ilmoittaa oletko saanut uutta asiakastapaamista ensimmäisen laskun yhteydessä. Hyvitämme laskun, jos yhtäkään asiakastapaamista ei ole toteutunut Minduun kautta. Emme myöskään laskuta järjestelmän kautta peruutetuista nettiajanvarauksista.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä: tuki(at)minduu.fi