Liity yli 1000:n terapeutin joukkoon
Minduu on psykoterapeuttien yhteisö ja palvelu. Autamme sinua saamaan uusia asiakkaita ja hallitsemaan yhteydenottoja. Nettiprofiili toimii kotisivunasi ja saat suojatun videoterapiayhteyden. Ilmainen 30 päivää ja ensimmäiseen asiakkaaseen saakka.

Hyödyt

Hallitse asiakashankintaa

Hanki Minduun avulla uusia asiakkaita. Minduu huolehtii sivusi hakukoneoptimoinnista ja palvelun eettisestä markkinoinnista. Sinun ei tarvitse hukata rahaa omaan markkinointiin. Kun vastaanottosi on täynnä, piilotat profiilisi hausta eikä aika tuhraannu turhiin yhteydenottoihin. Maksat täydestä palvelusta vain, kun tarvitset uusia asiakkaita.

Nettinäkyvyyttä ja oma kotisivu

Minduun kattava nettiprofiili toimii omana kotisivunasi. Voit linkittää sen psykoterapiayhdistyksesi tai Kelan tietoihisi parantaaksesi näkyvyyttäsi myös siellä. Jos asiakas googlettaa sinut, hän löytää ensin laadukkaan nettiprofiilisi eikä satunnaistekstejä tai -kuvia. Minduu huolehtii, että sivusi ilme pysyy raikkaana ja toimii kaikilla laitteilla.

Tule mukaan auttamaan

Tehdään yhdessä hyvää. Auta asiakkaita löytämään vaivattomasti itselleen sopiva terapeutti ja aloittamaan terapia. Olemme yhteiskunnallinen yritys, jonka missio on tehdä oikeanlaisen ammattiavun saamisesta helppoa. Lue tarinamme.

Käytämme tällä hetkellä 100% tuotoista palvelun kehittämiseen.

Tutustu myös MinduuPro ohjelmistoon


MinduuPro on nykyaikainen ohjelmisto psykoterapeuteille, joka säästää todistetusti aikaasi ja mahdollistaa keskittymisen asiakastyöhön.

Lue lisää MinduuProsta
 

"On aihetta jakaa asiakastyytyväisyttä, jopa käyttäjäonnellisuutta. Käyttö on sujuvaa, selkeää ja hyvin ohjeistettua.

MinduuPro tuo innostusta ja työhyvinvointia!"

 


 

Minduu - Suunniteltu psykoterapeuteille

Sopiva asiakas sopivalle terapeutille

Saat asiakkaita, jotka ovat kokeneet juuri sinun profiilisi ja työskentelytapasi itselleen sopivina. Näin parannetaan molemmin puolin hedelmällisen yhteistyön todennäköisyyttä.

Suojatut videotapaamiset

Suojattu videoyhteys on helppokäyttöinen ja täyttää terveydenhuollon vaatimukset. Se toimii suoraan internet-selaimessa, etkä sinä tai asiakkaasi tarvitse erillistä ohjelmaa.

Psykoterapiaan suunniteltu nettiajanvaraus ja yhteydenotot

Voit valita otatko käyttöösi nettiajanvarauksen vai haluatko asiakkaiden ottavan yhteyttä sinuun sopiakseen tutustumiskäynnin.

Jos käytät nettiajanvarausta, voit ottaa asiakkaaseen yhteyttä ennen kuin hyväksyt tai perut varauksen. Tiedät kuka on tulossa vastaanotolle eikä yllätyksiä tule.

 

 

 

Ilmainen 30 päivää ja ensimmäiseen asiakkaaseen saakka

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole saanut uutta asiakastapaamista Minduun kautta tulleista
yhteydenotoista tai ajanvarauksista, saat rahat takaisin.*

HAKUPROFIILI
29€ / kk (+alv)

Ominaisuudet:

 • Laadukas hakukoneoptimoitu ja kaikilla laitteilla toimiva nettiprofiili
 • Nettiajanvaraus
 • Videotapaamiset
 • Mahdollisuus lisätä useita toimipisteitä (max. 3kpl)
 • Mahdollisuus lisätä oman kotisivun linkki profiiliin
 • Tekstiviestimuistutukset
 • Lomatiedote
 • Profiilin piilottaminen

 

 

 

 

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Aloita tästä
MINDUUPRO (UUSI)
89€ / kk

Kaikki mitä tarvitset psykoterapiavastaanoton pyörittämiseen.

Ominaisuudet mm.:

 • Kela-raportointi (KU205, 206, 203)
 • Pikalaskutus
 • Asiakashallinta
 • Etätapaamiset
 • Käyntikalenteri
 • Potilastiedon arkisto (Kanta): Avaimet käteen
 • Hakuprofiili
 • Suojattu asiakasviestintä (tulossa)
 • Tiedostopankki

Tutustu ja tilaa. Lue lisää.

 

 

Hintoihin lisätään alv 24%.

LUE LISÄÄ

PIILOTETTU PROFIILI 9€/KK

Jos et ota uusia asiakkaita, voit piilottaa tietosi Minduun hakutuloksista. Profiilisivusi toimii kuitenkin edelleen kotisivunasi ja on löydettävissä esim. netin hakukoneiden kautta. Piilotetun profiilin hinta on 9€/kk (+alv). Ei koske MinduuPro-jäsenyyttä.

KUULUTKO YHDISTYKSEEN?

Tarjoamme Minduun hakuprofiilin alennettuun hintaan (25€/kk +alv) seuraavien yhdistysten jäsenille: Therapeia-säätiö, Kognitiivisen psykoterapian yhdistys, Helsingin Psykoterapiayhdistys, Suomen Kuvataidepsykoterapeuttien Liitto, Suomen ryhmäpsykoterapia ry, Suomen Kuvataidepsykoterapia ry

Huom. Ilmoita jäsenyydestä Viesti ylläpitäjälle - kentässä rekisteröitymisen yhteydessä.

YRITYS?

Ota Minduu käyttöön yrityksellesi. Tarjoamme psykoterapeuttiyrityksille (vähintään 3 terapeuttia) räätälöityjä palveluita. Ota yhteyttä tuki(at)minduu.fi niin kerromme lisää.

Mitä asiakkaamme ovat mieltä

"Minduu-palvelun kehittäjillä on ollut humaani, psykoterapia-asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita arvostava lähestymistapa. Useat asiakkaistamme ovat onnistuneet löytämään juuri itselleen sopivimman terapeutin palvelun avulla. Minduu-palvelulle oli todellinen tarve ja onneksi se toteutettiin viisaasti, käyttäjien tarpeita kunnioittaen."

Psykoterapeutti, toimitusjohtaja, Helsinki

Mitä asiakkaamme ovat mieltä

“Asiakkailleni tärkeintä on ollut löytää sopiva terapeutti nopeasti ja helposti. Nopeissa elämänkriiseissä voi joskus olla merkityksellisintä tieto siitä, että ajan voi varata suoraan netissä, saman tien. Psykologina ja terapeuttina palveluni ovat olleet hyvin esillä Minduu:ssa, puolet asiakkaistani on löytänyt vastaanotolleni palvelun kautta. Yrittäjänä koen Minduu -palvelun laadukkaaksi ja helpoksi käyttää. Suosittelen.”

Psykoterapeutti, Helsinki

Mitä asiakkaamme ovat mieltä

"Hoidan asiakkaani huolella ja ammattitaidolla, mutta kaipailin apuja yrittäjänä asiakashankinnan kapuloihin. Minduu -palvelu otti heti huomaansa - systeemi oli riittävän simppeli kiireisen psykoterapeuttiyrittäjän käyttää ja osoitti tehonsa välittömästi."

Psykoterapeutti, Helsinki

Yleisiä kysymyksiä

Mikä Minduu on?

Minduu on yritys ja palvelu, jonka tehtävänä on tarjota apua mielenterveysongelmista kärsivien tilanteeseen ja vähentää niistä Suomelle syntyviä haittoja ja kustannuksia.

LUE LISÄÄ MINDUUSTA JA KATSO VIDEO

Yrityksen ydin on haku- ja ajanvarausjärjestelmä, jonka kautta psykoterapian tarpeessa olevat tai terapiaa harkitsevat saavat helposti tietoa eri alueilla työskentelevistä terapeuteista, heidän taustoistaan ja työskentelymenetelmistään. Sekä yhteydenotto terapeuttiin että ajan varaaminen onnistuu yhtä helposti kuin missä tahansa ajanvaraussivustossa.

Tämän lisäksi Minduu tarjoaa tietoa mielenterveysongelmista ja psykoterapiasta niiden hoitomuotona. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden videovälitteiseen terapiaan, jolloin potilaan ja terapeutin välinen fyysinen etäisyys ei ole yhtä merkittävä tekijä kuin aiemmin.

Täytyykö minun lisätä vapaita aikoja palveluun vai voinko ilmoittaa vain tietoni sivustolle?

Voit itse päättää otatko ajanvarauksen käyttöösi. Palvelun kautta voit ottaa myös pelkkiä yhteydenottoja asiakkailta sisäänrakennetun viestitoiminnon avulla. Kannustamme kuitenkin lisäämään vapaita aikoja palveluun.

Miten nettiajanvaraus toimii?

Asiakas etsii itselleen sopivan psykoterapeutin palvelusta ja lähettää varauspyynnön terapeutille, joka välittyy terapeutin sähköpostiin. Terapeutti vahvistaa varauksen palvelun kautta ja lähettää vahvistuksen yhteydessä mahdolliset lisätiedot asiakkaalle. Asiakas saapuu vastaanotolle sovittuna aikana.

Halutessaan terapeutti voi olla asiakkaaseen yhteydessä ennen päätöstään vahvistaa tai hylätä asiakkaan tekemä varaus.

Voinko vahvistaa ajan erikseen vai hyväksyykö palvelu asiakkaan tekemän varauksen automaattisesti?

Sinulle jää aina mahdollisuus hyväksyä tai hylätä asiakkaan tekemä varaus. Varauspyynnöstä näet asiakkaan yhteystiedot ja hänen ilmoittamansa lisätiedot. Voit siis olla yhteydessä asiakkaaseen ennen kuin vahvistat varauksen. Varauksia voit hallita kirjautumalla palveluun.

Näkyvätkö tarkat yhteystietoni asiakkaille?

Eivät näy. Asiakkaat voivat lähettää sinulle viestin "Ota yhteyttä" toiminnon kautta. Tarkkoja yhteystietoja ei voi tällä hetkellä laittaa nettiprofiiliin asiakkaiden nähtäväksi.

Toimipisteesi sijainti näytetään etusivun kartalla ja profiilissasi. Vain ajan varanneet asiakkaat näkevät tarkat osoitetietosi varausvahvistuksessa.

En tarvitse uusia asiakkaita, voiko Minduuta silti käyttää kotisivuina?

Voit määritellä otatko asiakkaita vastaan tällä hetkellä. Jos et ota uusia asiakkaita, piilotetaan tietosi Minduun hakutuloksista, mutta ne toimivat edelleen kotisivuinasi ja ovat löydettävissä mm. Googlen hakukoneen kautta. Piilotetusta profiilista veloitetaan 9€/kk.

Miten Videotapaamiset on toteutettu?

Videotapaaminen on helppo ja tietoturvallinen tapa kohdata asiakkaat kasvotusten kuvapuhelun välityksellä. Videotapaamiset toimivat millä tahansa tavallisella tietokoneella, älypuhelimilla ja tabletilla, joissa on kamera, mikrofoni ja kaiuttimet.

Videotapaamiset eivät edellytä sovellusten asentamista, vaan se toimii suoraan ilmaisissa Google Chrome, Mozilla Firefox ja Safari (11 tai uudempi) nettiselaimissa

Täyttääkö videoyhteys terveydenhuollon vaatimukset?

Kyllä. Palvelu on toteutettu ns. pilvipalveluna. Kaikki data tallennetaan EU:n ja Valviran säädösten edellyttämällä tavalla EU - alueella. Itse kuvapuheluja ei tallenneta mihinkään ja ne on vahvasti salattu käyttäen WebRTC protokollaan sisäänrakennettua 256 bittistä AES salausta.

Olen psykologi, voinko liittyä jäseneksi?

Myös psykologit ovat tervetulleita. Psykoloin keskusteluhoidolle löydät omat valinnat profiilissa.

Olen vielä psykoterapeuttikoulutuksessa, voinko rekisteröityä palveluun?

Myös psykoterapeuttiopiskelijat ovat tervetulleita Minduuhun.

Vaatimukset opiskelijoille:

 • Opinto-oikeus suomalaisen yliopiston järjestämässä psykoterapeuttikoulutuksessa
 • Voimassaoleva potilasvakuutus
 • Selvitys työnohjauksen järjestämisestä
 • Terhikki- tai Suosikki- rekisteröintinumero

Pyydämme lähettämään todistukset opinto-oikeudesta ja potilasvakuutuksesta sekä selvityksen työnohjauksen järjestämisestä osoitteeseen tuki(at)minduu.fi . Suosikki- tai Terhikki- rekisteröintinumero annetaan rekisteröitymisen yhteydessä

Profiilia luodessa on tärkeää, että asiakas saa oikean kuvan antamistasi palveluista. Kuvauksesta on tultava ilmi, että olet vielä koulutuksessa ja tarjoat koulutusterapiaa. Profiilin valinnoissa on myös omat kohdat vielä koulutuksessa oleville.

*Tyytyväisyystakuu

Voit ilmoittaa oletko saanut asiakastapaamista laskun yhteydessä. Hyvitämme laskun, jos yhtäkään asiakastapaamista ei ole toteutunut Minduun kautta. Ensimmäisen Minduun kautta saadun asiakastapaamisen jälkeen käytöstä veloitetaan normaalisti.

Irtisanominen

Irtisanominen tapahtuu ilmoittamalla siitä meille tuki(at)minduu.fi . Kuukausimaksu maksetaan etukäteen laskutuskauden alussa ja palvelun voi irtisanoa seuraavan laskutuskauden vaihtuessa. Irtisanomisaika on siis käytännössä enimmillään kuukausi.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä: tuki(at)minduu.fi