Etusivu / Löydä apua / Seppo Ahtola
Kouluttajapsykoterapeutti, Psykologi, Psykodynaaminen
Helsinki, Kruununhaka
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Kaikkien ikäryhmien parissa psykoterapeuttina toiminut, mutta erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskennellyt kokenut psykoterapeutti-psykologi. Vastaanottoni on Helsingin Kruununhaassa. Etäyhteys käytettävissä. Tarjoan yksilö-, ryhmä- ja perheterapiaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen saanut yksilö,- ryhmä- ja perheterapiakoulutuksen ja näissä hoitomuodoissa Kela-pätevyyden.Työssäni hyödynnän eri psykoterapiasuuntausten parhaita puolia, vaikka taustani painottuu psykodynaamiseen ja systeemiseen ajatteluun. Seuraan jatkuvasti alan kehitystä. Minua pidetään myötätuntoisena, rauhallisena ja sitoutuvana psykoterapeuttina, jonka työskentelyote ei ole korostuneen passiivinen. Tavoitteena on aito kohtaaminen.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamiset perustuvat vuorovaikutukseen, joka tapahtuu yleensä keskustelemalla. Tavoitteeni on antaa sinulle mahdollisuus liittää omasta koulutuksistani ja työkokemuksestani saamani tieto ja vuorovaikutustaidot täydentämään kuvaasi ja käsitystäsi itsestäsi.
Pitkästä kokemuksesta on hyötyä, kun olen aiemmin tavannut samankaltaisia ihmisiä kuin sinä, mutta en tietenkään koskaan täysin samanlaista. Työkokemus on opettanut, mistä on hyötyä ja mistä ei.
Työni tavoite on oman vaikutelmani kautta välittää sinusta täydentävää ja samalla korjaavaa kuvaa sinulle. Jotain uniikkia sinun tunteittesi ja haaveittesi välityksellä. Samalla tunnistamme yhdessä niitä esteitä, jotka estävät sinua niitä tavoittamasta. Tästä syystä autenttinen kohtaamisemme ei koskaan ole pelkkä kopio jonkun toisen psykoterapiasta.
Pyrin myös tukemaan itsetuntoasi avaamalla aidon, mutta rehellisen näkymän niihin vahvuuksiin, joita et mahdollisesti ole vielä tunnistanut omiksesi.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Pahaan oloon Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen peruskoulutukseltani psykologi. Psykoterapiatyötä olen tehnyt koko urani ajan, jonka lisäksi olen toiminut perhe-ja nuorisoneuvolan johtajana yli 20 vuoden ajan.
Ryhmäpsykoterapiassa minulla on kouluttajan pätevyys. Yksilöpsykoterapiakoulutus Therapeia.

Asiakaskuntani

Aiemmin olin psykoterapeuttina Vantaan kaupungin nuorten keskus Nupissa, joten nuoret ja nuoret aikuiset ovat asiakasryhmiä, joista minulle on eniten kertynyt kokemusta.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

94,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Opiskelijoilla ja koululaisilla mahdolisuus saada alennusta käyntihintaan. Mahdollisuus kolmen tapaamisen kokeilujaksoon alennetulla hinnalla.