Etusivu / Löydä apua / Seppo Ahtola
Kouluttajapsykoterapeutti, Psykologi, Psykodynaaminen
Helsinki, Kruununhaka
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Kaikkien ikäryhmien parissa psykoterapeuttina toiminut, mutta erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskennellyt kokenut psykoterapeutti-psykologi. Vastaanottoni on hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Kruununhaassa, Snellmanin- ja Liisankadun kulmassa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen saanut yksilö,- ryhmä- ja perheterapiakoulutuksen ja näissä hoitomuodoissa Kela-pätevyyden.Työssäni hyödynnän eri psykoterapiasuuntausten parhaita puolia, vaikka taustani painottuu psykodynaamiseen ja systeemiseen ajatteluun. Seuraan jatkuvasti alan kehitystä.Minua pidetään myötätuntoisena, rauhallisena ja sitoutuvana psykoterapeuttina, jonka työskentelyote ei ole korostuneen passiivinen.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamiset perustuvat vuorovaikutukseen, joka tapahtuu yleensä keskustelemalla. Tavoitteeni on antaa asiakkaalleni mahdollisuus liittää oma koulutuksistani ja työkokemuksestani saamani tieto ja vuorovaikutustaidot täydentämään asiakkaan kuvaa itsestään ja siten helpottaa häntä tulkitsemaan paremmin itseään.

Tällä tavoin, oman tilannetulkintani kautta, pyrin asiakkaan kanssa yhdessä tekemään näkyviksi niitä esteitä, jotka tähän asti ovat estäneet asiakasta itse ratkaisemaan ongelmaansa.
Pyrin myös tukemaan asiakkaan itsetuntoa avaamalla hänelle aidon ja rehellisen näkymän niihin vahvuuksiin, joita hän ei mahdollisesti ole vielä tunnistanut omikseen.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen peruskoulutukseltani psykologi. Psykoterapiatyötä olen tehnyt koko urani ajan, jonka lisäksi olen toiminut perhe-ja nuorisoneuvolan johtajana yli 20 vuoden ajan.
Ryhmäpsykoterapiassa minulla on kouluttajan pätevyys.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

84,00

Lisätiedot hinnoittelusta