Etusivu / Löydä apua / Terapiatalo Sointu

Terapiatalo Sointu

Terapiatalo Sointu tarjoaa tieteelliseen näyttöön perustuvia ja korkealaatuisia psykologi- ja psykoterapiapalveluita Helsingin Töölössä. Yli 20 asiantuntijaamme toimivat itsenäisinä ammatinharjoittajina ja ovat ammatillisesti kokeneita ja pitkälle kouluttautuneita psykologeja ja psykoterapeutteja. Keskeisiä arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja tuloksellisuus. HUOM. Yhteydenotot ja varaukset suoraan asiantuntijoille.
Palvelumme

Tarjoamme nuorille ja aikuisille laadukkaita psykoterapeuttisia hoitoja monenlaisiin psyykkisiin ongelmiin ja oireisiin. Työotteemme psykoterapiassa on integratiivinen (www.integratiivinenpsykoterapia.fi). Lisäksi tarjoamme yksilö-, pari- ja perhetason psykologisia tutkimuksia ja hoitoja, neuropsykologisia tutkimuksia ja neurokognitiivista kuntoutusta (CRT), terapeuttisia tutkimuksia, ryhmiä, sekä konsultaatiota, työnohjausta ja koulutusta alan ammattilaisille. Meille voi hakeutua itsemaksavana tai maksusitoumuksella (esim. vakuutusyhtiöltä, HUS:lta tai Kelalta). Tarkemmat hintatiedot voitte saada suoraan terapeuteiltamme.

Osaamisemme

Kaikki asiantuntijamme ovat laillistettuja psykologeja, terveydenhuollon ammattilaisia, Valviran hyväksymiä psykoterapeutteja, sekä Kelan psykoterapiapalvelun tarjoajia. Monet ovat myös psykoterapian erikoispsykologeja, psykologian lisensiaatteja ja/tai psykologian tohtoreita. Asiantuntujamme työskentelevät kaikki itsenäisinä ammatinharjoittajina. Osallistumme jatkokoulutuksiin ja työnohjauksiin säännöllisesti kehittääksemme edelleen ammattitaitoamme.

Terapiatalo Sointu sijaitsee Töölössä osoitteessa Döbelninkatu 2, 8 krs., 00260 Helsinki. Summerit ”Sointu 1 – 10” kohdistuvat suoraan eri työhuoneisiin ja asiantuntijoihin.

HUOM. Yhteydenotot ja varaukset suoraan asiantuntijoille.


****
ALLA LISTATUT PSYKOTERAPEUTIT OTTAVAT UUSIA ASIAKKAITA

Terapeuttimme
Psykoterapeutti, Integratiivinen, Psykologi
Helsinki, Töölö
Näytä lisää

Olen aikuisten integratiivinen psykoterapeutti ja lapsen kehityksen erikoispsykologi. Lisäksi olen tunnekeskeisen pariterapian täydennyskoulutuksessa. Olen erikoistunut raskausajan ja vanhemmuuden erityiskysymyksiin. Tällä hetkellä tarjolla vapaita aikoja pareille pariterapiaan (koulutushoito).

Asiakasryhmät
Parit Perheet Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen