Etusivu / Löydä apua / Emiliano Muzio

Emiliano Muzio

Psykoterapeutti, Psykologi, Integratiivinen
Helsinki, Töölö
Ranska Englanti Suomi Italia
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen psykologian tohtori. Minulla on yli 20 vuoden kokemus kliinisestä mielenterveystyöstä ja neuropsykologisesta työstä. Työssäni käytän tarvittaessa näyttöön perustuvia psykologisia tutkimusmenetelmiä. Tarjoan erikoispsykologin palveluita suomen, englannin, ranskan ja italian kielillä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Neuropsykologin koulutus

Millainen terapeutti olen

Olen integratiivinen psykoterapeutti, eli työskentelen hyvin asiakaslähtöisesti, useita eri psykoterapian lähestymistapoja hyödyntäen. Toimivan ja luottamuksellisen terapiasuhteen luomiseksi työskentelen asiakasta kunnioittaen ja arvostaen, hänen tarpeisiin mukautuen. Terapeuttina olen asioille tilaa antava kuuntelija, tutkivaa otetta ylläpitävää keskustelija ja asiakkaan kokonaistilanteen ymmärtämiseen pyrkijä. Kansainvälisestä taustastani johtuen kiinnitän huomiota myös kulttuurisiin tekijöihin ja sosiaalisen ympäristön vaikutuksiin mielentilaan ja käyttäytymiseen.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapiaprosessin sisällön määräävät asiakkaan kanssa yhteistyössä laaditut tavoitteet ja asiakkaan omaan tilanteeseen ja vointiin liittyvät kysymykset. Keskustelua käydään esim. elämäntilanteesta, muutoksen tarpeesta, oireista ja ihmissuhteista. Keskusteluissa tarkastellaan ajatuksia ja tunteita. Vastausten ja ratkaisujen löytämiseksi voidaan käyttää myös tieteelliseen näyttöön perustuvia psykologisia tutkimusmenetelmiä ja keskustella niiden tuloksista. Lisäksi psykoterapian ja kuntoutuksen työvälineenä voidaan käyttää kotitehtäviä. Tavoitteena on itsetuntemuksen lisääntyminen, koettujen ongelmien lievittyminen ja elämänlaadun paraneminen.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen psykologian tohtori, psykoterapian erikoispsykologi, sekä integratiivinen ja kognitiivinen psykoterapeutti (Kela, HUS). Olen erikoistunut näyttöön perustuvaan persoonallisuuden arviointiin, neuropsykologiaan, neurokognitiiviseen kuntoutukseen (CRT), sekä psykologisten tutkimusmenetelmien käyttöön terapeuttisena välineenä (TA). Minulla on yli 20 vuoden kokemus mielenterveys- ja neuropsykologin työstä nuorten ja aikuisten kanssa. Olen opettanut ja opetan psykologiaa ja neuropsykologiaa lukuisissa opinahjoissa (mm. Pariisin, Jyväskylän ja Helsingin yliopistoissa). Tarjoan mielenterveysalan ammattilaisille menetelmäkoulutusta ja työnohjausta. Olen julkaissut useassa tieteellisessä aikakauslehdessä ja pidän vuosittain esityksiä kansainvälisissä kongresseissa. Olen toiminut julkisessa terveydenhuollossa ja toimin nykyään ainoastaan yksityisenä ammatinharjoittajana. Olen Terapiatalo Soinnun perustajajäsen ja toimitusjohtaja, sekä Suomen Rorschach –yhdistyksen puheenjohtaja.

Tutustumiskäynnin hinta

110,00

Vakiokäynnin hinta

110,00

Lisätiedot hinnoittelusta