Etusivu / Löydä apua / Tiina Haavisto

Tiina Haavisto

Koulutuksessa Työterveyshoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Helsinki, Malmi
Etäyhteydellä koko Suomi,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Opiskelen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi ja tarjoan koulutupsykoterapiaa. Minulla on pitkä työkokemus työterveyshoitajan työstä. Univalmentajan työssäni olen auttanut yksilö ja ryhmätasolla unettomuuden ongelmissa. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolle.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Millainen terapeutti olen

Työskentelyotteeni on lempeä ja rohkaiseva. Minulla on pitkä työkokemus työterveyshoitajan työstä. Sitä kautta työssä jaksaminen, työn muutokset, erilaiset urapolut ja elämän valintojen kysymykset ovat minulle läheisiä. Vahvuuteni on mutkattomuus, maanläheisyys, empaattisuus, huumoritajuisuus sekä pitkän elämän tuoma elämänkokemus. Olen kiinnostunut kehon ja mielen yhteydestä sekä kehollisuuden hyödyntämisestä työskentelyssä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapia vastaanotolla käytän KKT-menetelmiä kuten, itsehavainnointia, soveltuvaa rentoutumista ja altistuksia. Terapian tavoitteena on selvittää yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan ongelmalliset ajatukset ja käyttäytymismallit, sekä tehdä yhdessä asiakkaan kanssa käyttäytymisanalyysi, johon terapia pohjautuu. Minulla on yliopiston kautta säännöllinen työnohjaus, joka tukee työskentelyäni.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen koulutukseltani terveydenhoitaja, työterveyshoitaja, sairaanhoitaja AMK ja uniohjaaja.

Asiakaskuntani

Otan vastaan myös koulutuspsykoterapia-asiakkaita (n.20 käyntikertaa/ asiakas), kysy rohkeasti vapaita aikoja. Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

55,00

Vakiokäynnin hinta

55,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.