Meihin luottavat

Minduun yhteistyökumppaneihin kuuluvat mm:Mielenterveyden Keskusliitto

Mielenterveyden keskusliitto

Mielenterveyden keskusliitto valvoo ja ajaa mielenterveyspotilaiden, mielenterveyskuntoutujien ja heidän läheistensä etuja yhteiskunnassa, toimii asiantuntijana heitä koskevissa kysymyksissä ja kehittää tarvittavia palveluja.

Toiminnan punainen lanka on vapaaehtoisuus ja vertaistuki. Toiminnassa yhdistetään kokemusasiantuntemus ja ammatillisuus.

Mielenterveyskuntoutujien, mielenterveyspotilaiden ja heidän läheistensä terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi liitto ja sen jäsenyhdistykset:

  1. vähentävät omalla toiminnallaan psyykkisiin sairauksiin liittyvää leimautumista ja yksinäisyyttä
  2. tiedottavat psyykkisesti sairastuneiden ja heidän läheistensä laillisista oikeuksista ja toimivat aktiivisesti lainsäädännön kehittämiseksi
  3. ehkäisevät kuntoutus- ja vertaistoiminnallaan uudelleen sairastumista sekä mielenterveyskuntoutujien läheisten sairastumista
  4. ehkäisevät itsemurhia ja mielenterveyspotilaiden ja -kuntoutujien ennenaikaisia kuolemia
  5. toimivat aktiivisesti pakkokeinojen ja väkivallanvähentämiseksi psykiatrisessa hoidossa

www.mtkl.fi

Therapeia-säätiö

Therapeia-säätiö

Therapeia-säätiö on perustettu vuonna 1958. Säätiön tarkoituksena on kehittää psykoterapiaa psykoanalyyttisen teorian ja hoidon sovellusalueilla huomioiden vuorovaikutuksellisia, sosiaalisia sekä ruumiin ja mielen yhteyksiä. Therapeia-säätiö on kouluttanut psykoterapeutteja, lastenpsykoterapeutteja, psykoanalyytikoita ja paripsykoterapeutteja vuodesta 1959 lähtien. Koulutusohjelmiin sisältyy työnohjaus ja oma pitkäkestoinen psykoterapia. Valmistuneet psykoterapeutit voivat hakea psykoterapeuttinimikkeen käyttöoikeutta Valvirasta ja he saavat Kela-pätevyyden.
 
Therapeia-säätiö ei vastaa psykoterapeuttien välitystoiminnasta, ja psykoterapeutit vastaavat itse omasta toiminnastaan.

www.therapeia-saatio.fi