Oletko Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen jäsen?

Luo profiilisi yhdistyksen hakuun


Tervetuloa!

Minduulla on kunnia olla Kognitiivisen psykoterapiayhdistyksen uusi yhteistyökumppani psykoterapian hakupalvelun tuottajana. Tavoitteena on helpottaa psykoterapeutin ja asiakkaan kohtaamista sekä nopeuttaa terapian aloittamista. Tältä sivulta löydät lisätietoa.

Yhdistyksen oma haku

Yhteistyön myötä Kognitiiviselle psykoterapiayhdistykselle on luotu oma terapeuttihaku, joka linkitetään yhdistyksen kotisivuihin. Palvelussa psykoterapeutti luo itsestään profiilin, jossa hän voi tuoda esiin erikoistumistaan ja määritellä toivomaansa asiakaskuntaa.

Palvelussa asiakas voi hakea helposti sopivaa terapeuttia monipuolisen haun avulla ja yhteydenotot tapahtuvat näppärästi joko yhteydenottoviesteinä, tai psykoterapeutin niin valitessa myös nettiajanvarauksina.

Haku on normaalista Minduusta erillinen palvelu, johon voi rekisteröityä vain yhdistyksen psykoterapeutit.

 


Usein kysytyt kysymykset


Milloin ja missä voin rekisteröityä palveluun?

Palveluun voi nyt rekisteröityä osoitteessa:
Minduu.fi/fi/palveluntarjoaja/kognitiiviset-psykoterapeutit/luo-kayttaja/

Näkyykö profiilini myös Minduussa?

Yhdistyksen haku on normaalista Minduusta erillinen hakusivusto, yhdistyksen haun profiili ei siis näy Minduussa. Lisäksi on hyvä huomioida, että toisin kuin Minduussa, yhdistyksen profiilisi ei näy hakukoneissa, kuten Googlessa.

Tarjoamme Kopsy Ry:n terapeuteille Premium-jäsenyyden alennettuun hintaan 25€/kk (norm. 29€/kk +alv). Yhdistyksen profiilin voi  myös helposti kopioida suoraan Minduuhun ja hallitset kumpaakin profiilia samoilla tunnuksilla. Lisätietoja Minduusta löydät täältä.

Maksaako palveluun kuuluminen minulle?

Ei. Yhdistys kustantaa psykoterapeuteille mahdollisuuden kuulua Kopsy:n terapeuttihakuun ilmaiseksi. Halutessasi voit ottaa käyttöön samoilla tunnuksilla myös Minduun normaalin version.

Minulla on jo Minduu-profiili, miten toimin?

Voit käyttää Minduu-profiilia pohjana myös yhdistyksen profiilille. Ota yhteyttä tuki(at)minduu.fi, niin annamme lisäohjeita.

Näkyvätkö tarkat yhteystietoni asiakkaille?

Eivät näy. Asiakkaat voivat lähettää sinulle viestin Ota yhteyttä -toiminnon kautta. Toimipisteesi sijainti näytetään kartalla. Vain ajan varanneet asiakkaat näkevät tarkat osoitetietosi varausvahvistuksessa.

Entä jos en tarvitse uusia asiakkaita?

Jos tulee jakso, jolloin et ota vastaan uusia asiakkaita, voit helposti piilottaa profiilisi hakutuloksista täksi ajaksi. Näin ei kulu aikaa yhteydenottoihin vastaamiseen silloin, kun asiakaskiintiö on täynnä.

Miten voin käyttää Minduuta asiakaskuntani valitsemiseen?

Minduussa voit tuoda esiin sekä omaa erikoisosaamistasi että painotuksia niistä asiakasryhmistä, joista erityisesti etsit uusia asiakkaita. Näin pystyt itsekin vaikuttamaan siihen, kuka vastaanotollesi hakeutuu ja ketä vastaanotollesi ohjataan.

Lisää ohjeita: Minduu.fi/blogi/ohjeet-psykoterapeuteille/

Miten nettiajanvaraus toimii?

  1. Sopiva psykoterapeutti etsitään palvelusta, valitaan aika kalenterista ja lähetetään varauspyyntö.
  2. Varauspyynnöstä tulee ilmoitus terapeutin sähköpostiin.
  3. Terapeutti kirjautuu palveluun ja tarkistaa varauksen tiedot
  4. Terapeutti vahvistaa (tai hylkää) ajan ja lähettää vahvistuksen yhteydessä mahdolliset lisätiedot.
    • Halutessaan terapeutti voi olla asiakkaaseen yhteydessä ennen päätöstään vahvistaa tai hylätä asiakkaan tekemä varaus.
  5. Asiakas saapuu vastaanotolle sovittuna aikana.

Vahvistetaanko aika erikseen vai hyväksyykö palvelu varauksen automaattisesti?

Terapeutille jää aina mahdollisuus hyväksyä tai hylätä varaus. Varauspyynnöstä näkyy yhteydenottajan yhteystiedot sekä mahdolliset lisätiedot. Terapeutti voi olla yhteydessä asiakkaaseen ennen kuin vahvistaa varauksen.

Näkyvätkö terapeutin tarkat yhteystiedot?

Eivät näy. Vain ajan varanneet henkilöt näkevät tarkat osoitetiedot varausvahvistuksessa. Asiakkaat voivat lähettää myös viestin "Ota yhteyttä" toiminnon kautta.

Tarkkoja yhteystietoja ei voi tällä hetkellä laittaa nettiprofiiliin asiakkaiden nähtäväksi. Toimipisteen sijainti näytetään haun kartalla ja terapeutin profiilissa.