Etusivu / Löydä apua / Tanja Aaltonen

Tanja Aaltonen

Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen pohjakoulutukseltani psykologi ja opiskelen parhaillaan kognitiiviseksi psykoterapeutiksi Turun yliopistossa. Minulle voit varata ajan joko psykologin tai psykoterapeuttiopiskelijan vastaanotolle. Ole rohkeasti yhteydessä ja etsitään valo taas elämääsi!
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Psykologina ja terapeuttina työskentelen aidosti omalla persoonallani asettumatta asiakkaan yläpuolelle. Näytän tunteeni, ihmettelen ja kyselen ääneen, käsittelen vaikeitakin asioita huumorin avulla. Aitouteeni kuuluu myös esittää vaikeita kysymyksiä, haastaa vanhoja toimintatapoja. Minulle tärkeää on kunnioittaa asiakkaan kokemusta ja tunteita ja luoda turvallinen yhteys niiden käsittelylle.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelyn alussa luomme yhteisen käsityksen työskentelymme tavoitteista ja sovimme työskentelymme suuntaa-antavan keston. Kartoitamme yhdessä, mitkä nykyolosuhteet ja reagointi- ja tulkintatavat saattavat ylläpitää oireiluasi ja millä keinoin niitä olisi mahdollista muuttaa. Keskitymme paljon nykyhetkeen, mutta käsittelemme yhdessä myös menneisyytesi kipupisteitä ja sitä, miten ne vaikuttavat nykyhetkeen. Pysähdymme paljon myös tunteidesi äärelle, koska niillä on meille tärkeää kerrottavaa. Keskustelun lisäksi käytämme erilaisia kuvallisia-, kehollisia- tai toiminnallisia menetelmiä sekä yhdessä sovittavia välitehtäviä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt Nuorisopsykiatrian avohoidon poliklinikalla vuodesta 2012 lähtien. Sitä ennen lastenneurologialla ja -psykiatrialla, lastensuojelussa ja koulupsykologina.

Asiakaskuntani

Psykologikäyntejä tarjoan aikuisille ja yli 13v -vuotiaille nuorille, koulutusterapiaa aikuisille ja yli 16 -vuotiaille nuorille.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykologikäynnit toimipisteen hinnaston mukaan.

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.