Etusivu / Löydä apua / Soili Jakkula

Soili Jakkula

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Psykodynaaminen
Helsinki, Töölö
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen kokenut psykiatrinen sairaanhoitaja ja psykoterapiakoulutuksessa. Tarjoan koulutuspsykoterapiaa. Erilaiset psyykkiset oireet, ahdistus, masennus, itsetunto- ja itsetuntemuksen haasteet sekä aikuistumisen vaikeus ovat esimerkkejä tilanteista, joissa psykoterapia voi auttaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Psykoanalyyttinen
Millainen terapeutti olen

Tavoitteenani on, että terapiassa voit rauhassa ja turvallisesti käsitellä elämäsi asioita ja mielesi maailmaa sekä oppia paremmin ymmärtämään itseäsi. Sillä matkalla voin olla terapeuttina sinulle läsnä ja tukea sinua prosessissa, että et jää yksin asioittesi kanssa. Terapeuttina olen ymmärtäväinen ja keskittynyt kuuntelija, tapaamisten ja sopimusten suhteen jämpti. Olen aktiivinen yhteistyösuhteessa, mutta en anna sinulle neuvoja tai valmiita vastauksia vaan tuen sinua löytämään ne itse.

Mitä istunnoillani tehdään

Alkuhaastatteluissa pyrimme yhdessä tarkentamaan sitä, millaisia elämäsi haasteet ovat ja millaista apua tarvitsisit. Mikäli aloitamme yhteisen työskentelyn, niin tapaamisilla syvennymme tarkemmin tutkimaan yhdessä sinun elämääsi, miten koet asiat ja mitä mielessäsi on. Pyrimme yhdessä ymmärtämään mistä on kysymys ja autan sinua työskentelemään kohti sellaista elämää jollaista toivot ja haluat. Tapaamisilla saat vapaasti puhua siitä mitä mielessäsi on ja minä tuon ammattitaitoni, kokemukseni ja ymmärrykseni sinun avuksesi.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on vuosien kokemus työstä psykiatrian poliklinikalla, jossa olen hoitanut erilaisista psyykkisistä häiriöistä, traumoista ja vaikeuksista kärsiviä asiakkaita. Minulla on myös kokemusta eri kulttuureista tulevien asiakkaiden hoidosta sekä ulkomailla työkomennuksella olleiden ja kriisialueilla työskennelleiden hoidosta.

Tutustumiskäynnin hinta

45,00

Vakiokäynnin hinta

45,00

Lisätiedot hinnoittelusta