Etusivu / Löydä apua / Salla Magga

Salla Magga

Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivis-analyyttinen
Turku, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen psykologi ja opiskelen psykoterapeutiksi. Otan vastaan asiakkaita psykologin keskustelukäynneille, ja tarjoan koulutuspsykoterapiaa. Mikäli olet kiinnostunut koulutusterapiasta, olethan minuun yhteydessä salla.magga@terapiatalonoste.fi. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Millainen terapeutti olen

Olen psykologi ja psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivis-analyyttinen). Tarjoan psykologin keskusteluaikoja sekä koulutuspsykoterapiaa. Minulle voit varata ajan myös EMDR-työskentelyä sisältävään terapiaan. Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa. Taustalla minulla on usean vuoden työkokemus psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta sekä työskentelystä nuorisoikäisten psykologina. Terapeuttisessa työskentelyssä tärkeää ja parantavaa on nähdyksi ja kuulluksi tuleminen, sekä omien kokemusten tarkastelu turvallisesti. Terapiatyöskentely on aktiivista yhteistyötä, jossa tutkitaan niitä kokemuksia ja tilanteita, joihin toivot elämässäsi muutosta. Yhteisen tarkastelun avulla suhde vaikeisiin kokemuksiin voi muuttua, jolloin on myös mahdollista pohtia ulospääsyjä haastavista tilanteista.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelyn tavoitteet ja kesto suunnitellaan yhdessä. Minun tehtäväni on auttaa ja tukea sinua niin, että työskentely on turvallista ja mahdollistaa uusien oivallusten synnyn. Keskustelun lisäksi voimme käyttää kehollisia, toiminnallisia ja luovia menetelmiä. Traumaattisten kokemusten ja pelkojen työstössä voimme hyödyntää myös silmänliiketerapiaa (EMDR). Tärkeintä on, että sinä koet tulevasi kuulluksi ja kohdatuksi.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Psykoottisiin häiriöihin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Aiemman työkokemukseni kautta minulle tuttuja työskentelyn kohteita ovat ihmissuhdeongelmat, traumaattiset kokemukset, ahdistuneisuus ja masentunut mieliala, riippuvuudet, seksuaaliväkivalta, kaverisuhdeongelmat ja kiusatuksi tuleminen, oppimiseen liittyvät haasteet ja koulunkäyntiongelmat, neuropsykiatrian kirjo sekä toive oppia hyväksymään oma itse kaikkine puolineen. Minä olen turvallinen terapeutti myös seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden kysymyksissä.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 13-vuotiaiden nuorten kanssa. Mikäli olet kiinnostunut koulutuspsykoterapiasta, olethan minuun yhteydessä sähköpostilla salla.magga@terapiatalonoste.fi. Työskentely koulutusterapiassa on tavoitteellista ja aikarajattua, ja tapahtuu lähikäynteinä. Kuntoutuspsykoterapian hinta 60€/45min.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.