Etusivu / Löydä apua / Saara Korhonen

Saara Korhonen

Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivis-analyyttinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni, kun kaipaat psykologin keskusteluapua haastavassa elämäntilanteessa. Kouluttaudun parhaillaan aikuisten ja nuorten yksilöpsykoterapeutiksi. Lisätietoja löydät tutustumalla profiiliini tarkemmin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Millainen terapeutti olen

Olemme jokainen yksilöitä ja myös tapamme reagoida elämän haasteisiin ja vastoinkäymisiin on yksilöllinen. Oireet kuitenkin kertovat sinusta tai tilanteestasi vain vähän. Siksi yksinomaan niihin keskittymisen sijaan, tahdon kohdata Sinut kokonaisuutena - elämäntilanteesi, historiasi ja verkostosi huomioiden. Työskentelyotteeni lähtee hyväksyvästä, kiireettömästä kohtaamisesta sekä tilanteesi jäsentämisestä. Säätelen työotettani (esimerkiksi aktiivisuuttani) sekä käyttämiäni menetelmiä asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaan.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelyn keskiössä ovat asiat, joihin kaipaat muutosta.
Tuen Sinua mm.:
- kohtaamaan haastavia tunteita ja kokemuksia
- tunnistamaan toimimattomia ja haitallisia ajatus- ja toimintamalleja sekä löytämään niiden tilalle toimivampia ja joustavampia
- asettamaan rajoja hyvinvointisi tueksi
- löytämään voimavaroja sekä tunnistamaan niitä kuluttavia ja uhkaavia tekijöitä

Työskentelyssä pidän tärkeänä - yhdessä Sinun kanssasi:
- tutkia suhteitasi toisiin ihmisiin
- harjoitella joustavuutta ja myötätuntoisuutta itseäsi ja elämää kohtaan

Keskustelun rinnalla hyödynnän myös mm. kehollisia ja toiminnallisia harjoitteita sekä kirjallisia tehtäviä - asiakkaan tilanne, tarpeet ja toiveet huomioiden.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Työuupumukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt eri ikäisten, erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa olevien, yksilöiden, parien ja perheiden kanssa (mm. perheneuvolassa, perusterveydenhuollossa sekä työelämäpalveluissa).

Asiakaskuntani

Otan vastaan aikuisia ja nuoria.

Lisätiedot

HUOM! Ajanvaraus Mielipalvelut Oy:n sivuilta! Vapaat ajat löydät helpoiten Mielipalvelut Oy:n sivustolta, asiantuntijasivuni alaosasta. Linkin sivulle löydät kuvani alta.

Koulutuspsykoterapia:
Mikäli toiveenasi on tiiviimpi keskusteluhoito (16-40 käyntiä), on koulutuspsykoterapia hyvä vaihtoehto. Koulutushoitoihin liittyy joitakin erityispiirteitä:
- Koulutuspsykoterapiaan ei ole mahdollista saada KELAn tukea - MUTTA käyntihinnat ovat edullisemmat.
- Käynnit nauhoitetaan. Nauhoituksia koskevat samat tietosuojasäädökset kuin potilasasiakirjoja yleensä.

Koulutuspsykoterapia toteutetaan tiheydellä käynti/ viikko, lähitapaamisina Tampereella.

Mikäli olet kiinnostunut koulutuspsykoterapiasta, ota minuun yhteyttä sähköpostilla (saara.korhonen (a) mielipalvelut.fi) ja kysy vapaita/vapautuvia paikkoja. Ethän lähetä arkaluonteisia tietoja sähköpostitse! Riittää, kun kerrot viestissä olevasi kiinnostunut koulutuspsykoterapiasta ja liität viestiin puhelinnumerosi.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Käyntihinnat määräytyvät Mielipalvelut Oy:n hinnaston mukaisesti.
Ensikartoituskäynti (60 min) 95 e
Psykologikäynti (60 min) 100 e
Psykologikäynti (45 min) 85 e

HUOM! Ajanvaraukset ainoastaan Mielipalvelut Oy:n ajanvarauksen kautta. Linkin asiantuntijasivulleni löydät kuvani alta, sivun alaosasta näet varattavissa olevat ajat.

Psykoterapeuttikoulutukseen liittyvien työnohjattujen koulutushoitojen käyntihinnoista sovitaan asiakkaan kanssa erikseen ja ne ovat lähtökohtaisesti normaalihintoja edullisemmat.

Huomaathan että psykologipalvelut tai koulutuspsykoterapia eivät ole KELA-korvattavia.