Etusivu / Löydä apua / Rosa Donner

Rosa Donner

Koulutuksessa Psykologi, Integratiivinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Keskusta
Englanti Ruotsi Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Haluan tarjota sinulle turvallisen tilan, jossa voimme yhdessä rauhassa pyrkiä ymmärtämään nykytilannetta ja etsiä keinoja muutokseen. Työtapani on aidon kiinnostunut, aktiivinen ja arvostava. Tervetuloa vastaanotolle!
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Koen työn mielenterveyden ilmiöiden parissa syvästi merkityksellisenä. Terapeuttina olen aktiivinen ja lämmin, mutta annan sinulle myös tilaa rauhassa havainnoida omia kokemuksiasi ja tämän hetken tuntemuksia. Kiinnitän paljon huomiota terapiasuhteen toimivuuteen ja turvallisuuteen. Työskentelytapaani luonnehtii läsnäolo, avoimuus, ehdoton arvostus, luottamus, huumori, sekä aito kiinnostus juuri sinua kohtaan.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelyotteeni on integratiivinen, mikä tarkoittaa, että voin yhdistää monesta eri psykoterapeuttisesta viitekehyksestä menetelmiä ja näkökulmia. Tavoitteena on löytää yhteistyössä sellainen työskentelytapa, joka sopii sinulle parhaiten. Pyrimme saamaan tilanteeseesi uutta ymmärrystä ja löytämään keinoja tai uusia toimintatapoja, joiden avulla voisit päästä kohti sellaista elämää, jota haluat elää. Käytän työssäni joustavasti mm. tunnefokusoituneen terapian, skeematerapian ja psykodynaamisen terapian näkökulmia ja menetelmiä. Työskentely tapahtuu pääosin keskustellen. Työskentelyn tukena voimme käyttää myös erilaisia kokemuksellisia menetelmiä, esim. mielikuvaharjoituksia tai tuolityöskentelyä. Vaikeita tai hämmentäviä tunnekokemuksia ja tilanteita voidaan lähestyä sekä nykyhetkessä, että hakemalla niihin parempaa ymmärrystä menneisyyttä ja elämänhistoriaasi tutkimalla.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on usean vuoden kokemus psykologin työstä psykiatrian poliklinikalla. Olen työskennellyt monenlaisten mieliala- ja ahdistusoireiden, tunnesäätelyn ongelmien sekä trauma- ja psykoosioireiden kanssa. Olen saanut lisäkoulutusta skeematerapiasta ja hyväksymis- ja omistautumisterapiasta. Olet tervetullut vastaanotolleni selvittelemään ajankohtaista elämäntilannettasi, tai jos toivot apua pidempään jatkuneisiin, hankaliin tunnekokemuksiin tai mielialaongelmiin. Työskentelyn fokuksessa voivat olla myös esim. ihmissuhteisiin liittyvät ongelmat, vaikeudet liittyen itsetuntoon tai identiteettiin, jaksaminen, vanhemmuus tai itsetuntemuksen lisääminen. Voit varata aluksi ajan kartoituskäynnille, jolla voimme miettiä tilannettasi ja toiveitasi.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.