Etusivu / Löydä apua / Riikka Leinonen

Riikka Leinonen

Koulutuksessa Psykologi, Integratiivinen
Kuopio, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tarjoan koulutusterapiaa psykoterapiakoulutukseeni liittyen. Lisäksi tarjoan psykologin vastaanottoja, jossa työskentelytahdista sovitaan yhdessä. Terapeuttina pyrin olemaan lämmin ja asiakkaan mukaan joustava.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Lisäkoulutukset

Mindfulness EMDR

Millainen terapeutti olen

Tarjoan Kuopiossa ja etäyhteydellä psykoterapeuttista keskusteluapua psykologin pohjakoulutuksella. Tarjoan sekä pitkäkestoista (esim. vähintään vuosi) koulutusvaiheen terapiaa että lyhytterapiajaksoja (10-20 käyntiä). Lisäksi tarjolla on myös yksittäisiä ohjaus - ja neuvontakäyntejä tai lyhyitä 3-5 käynnin jaksoja, jotka voivat jo myös olla auttavia ja suuntaa kirkastavia. Psykologi on Valviran valvoma terveydenhuollon ammattilainen, joka noudattaa työssään ammattieettisiä periaatteita.

Jos olet kiinnostunut tulemaan psykoterapiakoulutusasiakkaaksi, niin otathan minuun ensin yhteyttä sähköpostitse (riikka.leinonen@terapiatalonoste.fi) ja kerro hiukan itsestäsi sekä tilanteestasi. Voit laittaa myös viestin asiakaspalveluumme. Soitan sinulle ajan sopimiseksi tai vastaan sähköpostitse ennen sopivan tutustumisajan varaamista.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat aluksi asiakaspalveluun, jos haluat ottaa yhteyttä suoraan minuun, laita sähköpostia.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelen integratiivisella otteella. Integratiivinen psykoterapia yhdistelee eri terapiasuuntausten teoreettista tietoa ja painottaa erityisesti terapiasuhteen merkitystä. Tämän vuoksi vastaanotolla pyritään tarkastelemaan myös sitä, mitä vuorovaikutuksessa välillämme tapahtuu ja parhaimmillaan terapiasuhde toimii korjaavana kokemuksena aiempiin ihmissuhteisiin verrattuna. Terapeuttina pyrin olemaan lämmin ja asiakkaan mukaan joustava. Tarvittaessa olen aktiivinen mutta ennen kaikkea asiakkaalle oman tilan antava.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutukseltani olen psykologian maisteri ja olen työskennellyt useita vuosia aikuisten mielenterveyspalveluissa, erityisesti psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa. Lisäksi minulla on työkokemusta työterveyshuollosta ja opiskeluhuollosta nuorten aikuisten parissa. Olen työskennellyt myös kuntoutumisen teemojen parissa liittyen ammatilliseen kuntoutumiseen ja sairauksiin sopeutumiseen. Tarjoan myös koulutusvaiheen EMDR-vastaanottoa yksittäisten vaikeiden tapahtumien työstämiseen. Prosessiin kuuluu aina huolellinen tutustuminen ja arviointi sen suhteen, onko menetelmä sinulle sopiva ja onko yhteistyömme riittävän turvallinen EMDR:n käyttöön. Käyntejä on aina useampia ja usein on hyvä sitoutua pitempäänkin terapeuttiseen yhteistyöhön. Ota ensin sähköpostilla yhteyttä riikka.leinonen@terapiatalonoste.fi ja kerro tilanteestasi sekä toiveistasi alustavasti, jos olet kiinnostunut mahdollisuudesta EMDR-prosessiin.

Asiakaskuntani

Voit tulla vastaanotolleni mikäli kärsit ahdistuneisuudesta, masentuneisuudesta, ihmissuhdepulmista, sinut on kohdannut jokin elämänkriisi tai tilanteesi on muutoin alkanut mietityttämään sinua. Voit tulla vastaanotolle myös itsetuntemustasi kasvattaaksesi tai menneisyyden kokemuksia käsitelläksesi. Olet erittäin tervetullut vastaanotolleni myös, mikäli haluat tukea esim. pitkäkestoiseen kipuun tai fyysiseen sairauteen sopeutumiseen. Voit tulla vastaanotolle myös esim. työkykyyn tai uupumukseen liittyen.

Otan vastaan vain täysi-ikäisiä asiakkaita.

Lisätiedot

Psykoterapiakoulutukseni päättyy vuonna 2025.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykologin vastaanotto 90 euroa
Koulutusterapian hinta määritellään tapauskohtaisesti

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa