Etusivu / Löydä apua / Riikka Korja

Riikka Korja

Psykoterapeutti, Psykologi, Integratiivinen
Helsinki, Töölö
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Perheet Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen aikuisten integratiivinen psykoterapeutti ja lapsen kehityksen erikoispsykologi. Lisäksi olen tunnekeskeisen pariterapian täydennyskoulutuksessa. Olen erikoistunut raskausajan ja vanhemmuuden erityiskysymyksiin. Tällä hetkellä tarjolla vapaita aikoja pareille pariterapiaan (koulutushoito).
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Pariterapia
Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina empaattinen, osallistuva ja keskusteleva. Pyrin työskentelyssä jäsentämään asiakkaan tuomia teemoja ja kysymyksiä tutkivalla työotteella yhdessä asiakkaan kanssa. Luottamuksellinen terapiasuhde on mielestäni yksi tärkeimmistä tekijöistä terapiassa. Näen tärkeänä, että terapiassa edetään pitkälti asiakkaan itsensä asettamien tavoitteiden mukaisesti.

Mitä istunnoillani tehdään

Viitekehykseni on vahvasti integratiivinen. Yhdistän työssäni tieteelliseen näyttöön pohjautuvia välineitä ja ajattelutapoja useasta eri viitekehyksestä käsin. Koska asiakkaani ovat useimmiten vanhempia tai vanhemmiksi aikovia, liittyvät käsiteltävät teemat usein vanhemmaksi tulon vaiheisiin, vanhempana olemiseen liittyviin tunteisiin sekä lapsen kehitykseen. Vauvat voivat olla mukana terapiaistunnoissa. Vauvan ollessa mukana istunnoissa käytän jonkun verran toiminnallisia ja vuorovaikutteisia menetelmiä yhdessä vauvan ja vanhemman kanssa.

Tarjoan apua
Vanhemmuuden haasteisiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta