Etusivu / Löydä apua / Päivi Harjula

Päivi Harjula

Psykoterapeutti, Valtiotieteiden maisteri, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Helsinki, Kaisaniemi
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian ylemmän erityistason psykoterapeutti (Valvira, Kela), valmistunut Tampereen yliopistosta. Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla depressiot, syömishäiriöt, masennus, pelot, riippuvuudet, väärinkäytösongelmat, kuormittavat elämäntilanteet.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina olen rauhallinen, toiveikas, kärsivällinen ja kannustava. Minulle on työssäni
tärkeää, että välillemme syntyy luottamuksellinen ja ammatillinen ihmissuhdesuhde, yhteistyö
on toimintani kannustin ja rohkaisen sekä kannustan asiakkaitani ottamaan ensimmäisen askeleen
muutoksen tielle. Psykoterapeuttina en voi tarjota asiakkailleni valmiita keinoja, joilla ongelmaksi koettu tilanne jää taakse vaan asiakkaan on tärkeää itse löytää uusia selviytymiskeinoja.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelen käyttäen käytännönläheisiä, tieteellisesti tutkittuja ja toimivia kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä. Kuten lomakkeita, erilaisia altistusmenetelmiä, itsehavaintoa, käyttäytymisen aktivointia ja ongelmanratkaisumenetelmiä. Tiedonkeruuseen terapian kuluessa käytetään esimerkiksi: haastattelua, kotitehtäviä, itsehavainnointitehtäviä, lomakkeita, testejä ja tarvittaessa läheisten ihmisten tietoja.

Tarjoan apua
Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Psykoottisiin häiriöihin Vaikeaan elämäntilanteeseen Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Kehitysvammaiset
Asiakaskuntani

Haluan tehdä työtäni eri-ikäisten asiakasryhmän kanssa. Olen avoin erilaisille ihmisryhmille ja terapian tarpeessa oleville henkilöille. Kela on hyväksynyt minut tekemään yksilöterapiaa nuorten 16-25-vuotiaiden ja heidän vanhempiensa ohjauksesta sekä aikuiset 26-67-vuotiaiden yksilöterapiaa 01.10.2015 alkaen. Lisäksi olen avoin vastaanottamaan myös Asperger-kirjon asiakkaita.

Lisätiedot

Olen tällä hetkellä työnohjaajakoulutuksessa ja koulutus kestää 2-vuotta, ajalla 11.1.2019-12.12.2020. Koulutus vastaa Suomen Työnohjaajat ry:n sisältövaatimuksia ja toteutuu Helsingissä . Koulutustaho on Vuorovaikutusprosessien tutkimuskeskus ja kouluttajina toimivat Jussi Onnismaa dosentti, ohjausalan kouluttaja ja tutkija sekä Jan-Christer Wahlbeck psykologi, psykoterapeutti.. Molemmat vastuu kouluttajat ovat erittäin kokeneita työnohjaajakouluttajia.

Tutustumiskäynnin hinta

94,00

Vakiokäynnin hinta

94,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Laskutus tapahtuu Mind Repression Oy:n taholta kerran kuukaudessa. Hintaan ei lisätä muita kuluja.