Etusivu / Löydä apua / Minna Kivivirta

Minna Kivivirta

Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivis-analyyttinen
Espoo, Leppävaara
Etäyhteydellä koko Suomi,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen ammatiltani psykologi ja opiskelen parhaillaan nuorten ja aikuisten kognitiivis-analyyttiseksi (KAT) psykoterapeutiksi Helsingin yliopistossa. Psykologina ja terapeuttina haluan olla helposti lähestyttävä, turvallinen ja asiakasta arvostava.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Millainen terapeutti olen

Psykologina ja terapeuttina haluan olla helposti lähestyttävä, turvallinen ja asiakasta arvostava. Toivon, että koet vastaanotollani tulevasi kuulluksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin olet. Työotteeni on aktiivinen, mutta asiakkaan omalle pohdinnalle tilaa antava. Vaikka vastaanotolla käsittelemme usein vaikeita asioita, käynneilläni on kuitenkin tilaa huumorille. Voit hakeutua vastaanotolleni erilaisista syistä. Kyseessä voi olla esimerkiksi ahdistus- tai mielialaoireilu, elämän erilaiset haasteet, vaikeat elämänkokemukset tai halu lisätä itsetuntemusta. Minulle voit varata ajan joko psykologin tai psykoterapeuttiopiskelijan vastaanotolle. Psykologin käyntejä voi olla tarpeesi mukaan yksi tai useampia, ja ne voivat toteutua säännöllisesti tai harvakseltaan.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelyn alkuvaiheessa pyrimme luomaan kanssasi yhteistä ymmärrystä siitä, mikä kaikki oireiluusi tai haastavaan elämäntilanteeseesi vaikuttaa ja millaista muutosta kaipaat. Työskentelyn alussa sovimme myös työskentelyn kestosta ja tavoitteista. Psykoterapeuttisen keskustelun lisäksi käytän joustavasti erilaisia menetelmiä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan, esimerkiksi läsnäolo- ja hengitysharjoituksia, mielikuvaharjoituksia ja halutessasi myös erilaisia välitehtäviä.

Tarjoan apua
Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Fobiaan/kammoon Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Psykologina minulla on pitkä kokemus eri ikäisten nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskentelystä oppilas- ja opiskelijahuollossa.

Asiakaskuntani

Koulutusterapiaa tarjoan nuorille (>16 vuotta) ja aikuisille. Psykologin keskustelutukea tarjoan aikuisille yli 13-vuotiaille nuorille.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Koulutupsykoterapiakäynti: 60 euroa
Yksittäiskäynnit (1-5 sovittua käyntiä): 90 euroa
Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.