Etusivu / Löydä apua / Lisa Wennström

Lisa Wennström

Koulutuksessa Terveydenhoitaja, Kriisi- ja trauma
Hämeenlinna, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tervetuloa vastaanotolleni Hämeenlinnaan tai etänä ympäri Suomen! Luokseni voit tulla minkälaisen asian kanssa tahansa - erityisesti osaamiseeni kuuluu kiintymyyssuhteet, vanhemmuus sekä kriisien ja traumojen käsittely.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
Lisäkoulutukset

EMDR

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen ihmistä ja hänen tilannetta kunnioittava ja arvostava. Vahvistan kuulluksi ja nähdyksi tulemisen kokemusta. Työskentelyotteeni on oman aktiivisuuteni ja asiakkaalle tilan antamisen sopiva balanssi. Keskeisiä arvojani ovat mm. ihmisten ja elämäntilanteiden monimuotoisuuden arvostaminen, sallivuus, toivon ylläpitäminen, kokemusten ja tunteiden validointi. Olen empaattinen ja myötätuntoinen, keskusteleva ja tutkiva.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassa jokaisen polku on yksilöllinen ja alussa käymmekin läpi hoidon tavoitteita. Työskentely alkaa luottamuksellisen terapiasuhteen luomisesta. Traumapsykoterapiassa on käytössä vaiheorientoitunut malli, jossa on käytössä kolme vaihetta; vakauttaminen - traumamuistojen käsittely - uudelleen suuntautuminen. Traumaterapiassa keskeistä on turvallisuuden tunteen lisääntyminen ja kokemusten integroituminen omaan tarinaan niin, että ne eivät enää aiheuta haittaa nykyhetkessä. Hyödynnän kehollisia menetelmiä keskustelun rinnalla.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Psykoottiset häiriöt Persoonallisuushäiriöt Lastensuojelun asiakkaat Kaksisuuntainen mielialahäiriö
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Ammatillinen osaamiseni sijoittuu erilaisten koulutusten ja työkokemuksen kautta lastensuojelun/sosiaalihuollon perhetyöhön (kiintymyssuhteet, vanhemmuus, parisuhde, ylisukupolvisuus), mielenterveys- ja päihdetyöhön (persoonallisuushäiriöt, mielialahäiriöt, riippuvuustematiikka), kriisi- ja väkivaltatyöhön (kiintymyssuhde-/kehitykselliset traumat, yksittäiset/äkilliset kriisit ja traumaattiset kokemukset). Lisäksi johtamisopintojen kautta työhyvinvointiteema on lähellä sydäntäni.

Asiakaskuntani

Työskentelen yli 18-vuotiaiden asiakkaiden kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.