Etusivu / Löydä apua / Kirsi Peltoranta

Kirsi Peltoranta

Koulutuksessa Terveydenhoitaja, Psykodynaaminen
Helsinki, Keskusta
Helsinki, Keskusta
Helsinki, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tarjoan psykodynaamista koulutuspsykoterapiaa ja lyhytterapiaa nuorille sekä aikuisille. Terapeuttina olen kuunteleva, tilaa antava ja myötätuntoinen. Pohjakoulutukseltani olen terveydenhoitaja, sairaanhoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja ja minulla on pitkä työkokemus terveydenhuollosta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina pyrin olemaan avoin, myötätuntoinen ja sinua kuunteleva. En vierasta hankalia aihealueita vaan toivon, että voit puhua avoimesti kanssani mistä tahansa mieltäsi painavasta asiasta.

Psykodynaamisessa lähestymistavassa annan sinulle tilaa kertoa omin sanoin tunteistasi, ajatuksistasi ja elämänkokemuksistasi. Minun tehtäväni on osaltani yrittää luoda välillemme sellainen keskusteluyhteys, joka auttaa sinua näkemään menneisyydessä kokemuksellisesti oppimiasi sisäistettyjä ajatus- ja tunnemalleja, jotka vaikuttavat siihen, kuinka nykyhetkessä teet valintoja, reagoit ja jopa tunnet. Psykodynaamisen psykoterapian tavoite, on itseymmärryksen lisääntyminen, kärsimyksen lievittyminen ja uusien voimavarojen löytäminen sekä psyykkisen joustavuuden kasvaminen.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Mikäli tulet koulutuspsykoterapiaan tai lyhyemmäksi aikaa keskustelukäynneille, vastaanotollani voit kertoa vapaasti tunteistasi, ajatuksistasi, kokemuksistasi ja elämästäsi. Vastaanotollani sinä olet äänessä ja minun tehtäväni on kuunnella ja kysyä. Jos toivot minulta ohjausta jonkun asian suhteen pyrin vastaamaan sinulle oman asiantuntemukseni mukaan. Miikäli tulet vastaanotolleni konsultaatiokäynnille, yritän auttaa sinua pääsemään sellaisen avun piiriin, joka olisi sinulle sopivaa ja josta olet itse kiinnostunut.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen pohjakoulutukseltani terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja ja työskennellyt työterveyshuollossa, pitkäaikaistyöttömien terveydenhuollossa sekä pitkään koulu- opiskeluterveydenhuollossa. Tunnen hyvin julkisen terveydenhuollon palvelujärjestelmän ja olen kuullut ammatissani hyvin monenlaisia elämäntarinoita. Olen käynyt myös neuropsykiatrisen valmentajan koulutuksen sekä mielenterveys ja päihdetyön erikoistumisopinnot.

Asiakaskuntani

Työskentelen yli 13-vuotiaiden nuorten ja aikuisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.