Etusivu / Löydä apua / Iina Mäkipelto

Iina Mäkipelto

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kriisi- ja trauma
Seinäjoki, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Ruotsi Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, lämmin ja empaattinen. Työskentelyperiaatteenani on olla ihmiselle ihminen. Jokaisella ihmisellä on vahvuuksia ja voimavaroja, joita tarkastellaan terapian aikana aktiivisesti.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, lämmin ja empaattinen. Pyrin luomaan rennon ilmapiirin jossa on lupa tarkastella asiaa kuin asiaa juuri sellaisena kuin sen itse kokee. Olen asiakkaasta aidosti kiinnostunut, joustava mutta tarvittaessa myös määrätietoinen ja suorapuheinen. Olen myöskin rempseä sekä huumorintajuisuus on osa persoonallisuuttani. Työskentelen periaatteella, että asiakas on oman elämänsä paras asiantuntija ja terapeutti on turvallinen vierellä kulkija ja kuuntelija. Terapeuttina pohdiskelen yhdessä asiakkaan kanssa ongelmiin sekä haasteisiin sopivimmat ratkaisut, tarjoten erilaisia näkökulmia erilaisiin tilanteisiin. Jokaisella ihmisellä on vahvuuksia ja voimavaroja, ja niitä tarkastelenkin ahkerasti terapian aikana. Työskentelyperiaatteenani on olla ihmiselle ihminen.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassa pääsääntöisesti tarkastelemme, tutkailemme ja puhumme asioista, mutta voimme käyttää myös erilaisia tehtäviä, kuten kehollisia harjoituksia, mielikuvaharjoituksia ja erilaisia tekniikoita tilannetta avaamaan ja helpottamaan. Toisinaan asiakas voi myös saada erilaisia kotitehtäviä mukaansa istunnoilta. Terapiassa edetään kuitenkin aina asiakkaan toivomalla tavalla. Työskentelen integratiivisella työotteella, aina tilannetta ja asiakasta kuunnellen.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen sertifioitu ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sekä kognitiivisen hypnoterapian opiskelija.

Tutustumiskäynnin hinta

55,00

Vakiokäynnin hinta

55,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.