Etusivu / Löydä apua / Heta Kröger

Heta Kröger

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Helsinki, Töölö
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Olen koulutukseltani psykologi ja minulla on kokemusta eritasoisten mielenterveyden häiriöiden hoidosta psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa. Terapiatalo Soinnun psykologipalveluissa tarjoan yksittäisiä konsultaatioita, keskusteluhoitojaksoja, psykologin tutkimuksia, sekä pari- ja perhetapaamisia.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Millainen psykologi olen

Olen valmistunut psykologiksi vuonna 2018 ja tällä hetkellä lisäkouluttaudun kliinisen mielenterveyspsykologian erikoispsykologiksi. Olen työskennellyt sekä sairaalassa että psykiatrian poliklinikalla hyvin erilaisissa vaiheissa olevien asiakkaiden kanssa. Työotteeni on dialoginen, joka minulle tarkoittaa aitoa kuuntelua ja yhdessä tutkimista tasavertaisessa yhteistyösuhteessa. Lähtökohtanani on ajatus siitä, että haastavistakin mielenterveyden ongelmista voi toipua.

Psykologina olen joustava ja tottunut mukautumaan asiakkaalle sopivaan työskentelytapaan ja -tahtiin. Tapaamisten tavoitteet ja sisällöt muovautuvat aina asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen sopiviksi. Asiakkailtani olen saanut kuulla, että minulle on helppo puhua ja että läsnäoloni on tuomitsematonta.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensisijaista on rakentaa luottamuksellinen yhteistyösuhde, jonka puitteissa voimme lähteä tarkastelemaan niitä haasteita, jotka itse koet keskeisimmiksi. Pyrin pitämään esillä toipumisen näkökulmaa ja huomioimaan niitä vahvuuksia ja voimavaroja, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin. Erityisosaamisalueitani ovat turvallisuudentunteeseen, itseluottamukseen ja itsensä rauhoittamiseen liittyvät kysymykset. Työkalupakissani on murehtimisen vähentämisen tekniikoita, DKT-taitoja sekä uskomusten ja tulkintojen käsittelyyn liittyviä menetelmiä.

Kokemukseni mukaan yhteistapaamiset asiakkaan läheisten kanssa ovat hyödyllisiä ja kaikille osapuolille ymmärrystä lisääviä, ja siksi tarjoan mielelläni myös pari- ja perhetapaamisia.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Erityiskohderyhmät
Psykoottiset häiriöt Persoonallisuushäiriöt Kaksisuuntainen mielialahäiriö
Asiakaskuntani

Aikuiset, nuoret, parit ja perheet

Tutustumiskäynnin hinta

110,00

Vakiokäynnin hinta

110,00

Lisätiedot hinnoittelusta