Kopsy ry / Etsi / Sanna Sopo

Sanna Sopo

Psykoterapeutti, Valtiotieteiden maisteri, Kognitiivinen
Helsinki, Malmi
Suomi Englanti Italia Espanja
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-65v
Terapian kesto
Lyhytkestoinen Pitkäkestoinen Yksittäinen konsultaatio
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen kognitiivinen psykoterapeutti. Hoidan terapeuttisesti hyvin monenlaisia asiakkaita (mm. traumat, masennus, ahdistus, riippuvuudet, persoonallisuushäiriöt) ja käytän terapiatyössä keskustelun lisäksi mm. mielikuvatyöskentelyä, rooliharjoituksia, mindfulnessia ja kirjoittamista.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Dialektinen käyttäytymisterapia
  • Skeematerapia
  • Työnohjaus
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Teen terapiatyötä vahvasti omalla aidolla persoonallani. Olen lämmin, myötätuntoinen ja huumorintajuinen, mutta tarvittaessa myös jämäkkä, haastava ja suorapuheinen. Terapeuttina olen aktiivinen ja kantaaottava, mutta korostan silti asiakkaan oman kokemuksen ja kertomuksen merkitystä muutosprosessissa. Pyrin ottamaan jokaisen asiakkaan omana yksilönään ja etsimään juuri hänelle sopivat lähestymistavat ja menetelmät.
Myös etävastaanotto.

Mitä istunnoillani tehdään

Käytän terapiatyössä keskustelun ohella monia eri kognitiivisia menetelmiä, mm. skeema- ja moodityöskentelyä, dialektista käyttäytymisterapiaa, mielikuvaharjoituksia, rooliharjoituksia, keholllisia menetelmiä, mindfulness-harjoituksia, kirjoittamista ja käyttäytymiskokeita. Annan mielelläni myös kirjallista materiaalia sekä pieniä välitehtäviä kotiin.

Tarjoan apua
Elämäntapamuutokseen Fobiaan/kammoon Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Huonoon itsetuntoon Ihmissuhdeongelmiin Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Menneisyyteni käsittelyyn Pahaan oloon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Työuupumukseen Univaikeuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Vanhemmuuden haasteisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Yleistyneeseen ahdistuneisuuteen Masennukseen Vanhemmuuden haasteisiin / perheen vuorovaikutusongelmiin Äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn
Erityiskohderyhmät