Löydä kognitiivinen psykoterapeutti
Tämä on Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen terapeuttihaku. Löydä sopiva psykoterapeutti. Aloita klikkaamalla haun painiketta tai käytä alla olevia valmiita esivalintoja.

Listaa kaikki terapeutit


Ominaisuudet

Terapeuttihaku

Hakutoiminnon avulla on mahdollista etsiä juuri sopivan osaamisen omaavaa psykoterapeuttia ja huomioida myös käytännön tekijät kuten sijainti ja vapaiden aikojen ajankohdat. Et joudu erikseen selvittelemään, kenellä psykoterapeutilla on tilaa uusille asiakkaille.

Psykoterapeutin profiili

Selaa uusia asiakkaita ottavien psykoterapeuttien profiileja. Profiileista löydät tiedot vertailukelpoisessa muodossa .

Psykoterapiaan suunniteltu nettiajanvaraus ja yhteydenotto

Jos psykoterapeutilla on käytössä nettiajanvaraus, palvelusta voi halutessaan varata suoraan ensikäynnin. Psykoterapeutti kuittaa ajan tai ottaa halutessaan yhteyttä ennen ajan hyväksymistä. Psykoterapeutille voi lähettää järjestelmästä myös yhteydenottopyynnön.

 


Psykoterapeutti?

Kirjaudu sisään

TAI

Luo profiili


Usein kysytyt kysymykset

Milloin ja missä voin rekisteröityä palveluun?

Palveluun voi nyt rekisteröityä osoitteessa:
Minduu.fi/fi/palveluntarjoaja/kognitiiviset-psykoterapeutit/luo-kayttaja/

Maksaako palveluun kuuluminen minulle?

Ei. Yhdistys kustantaa psykoterapeuteille mahdollisuuden kuulua Kopsy:n terapeuttihakuun ilmaiseksi. Halutessasi voit ottaa käyttöön samoilla tunnuksilla myös Minduun normaalin version. Yhdistyksen terapeutit saavat Premium jäsenyyden alennettuun hintaan 25€/kk (norm. 29€/kk +alv). Lisätietoja löydät täältä.

Milloin profiili on luotava?

Pyydämme ystävällisesti luomaan profiilin viimeistään 16.6.2017.

Minulla on jo Minduu-profiili, miten toimin?

Voit käyttää Minduu-profiilia pohjana myös yhdistyksen profiilille. Ota yhteyttä tuki@minduu.fi , niin annamme lisäohjeita.

Miten palvelu eroaa Minduun normaalista hausta?

Haku on normaalista Minduusta erillinen palvelu, johon voi rekisteröityä vain yhdistyksen psykoterapeutit. Sivusto toimii omassa osoitteessaan ja haussa näkyvät vain yhdistyksen terapeutit. Palvelu ja haku pohjautuu Minduun toimivaksi todettuun sivustoon ja hakupalveluun.

Näkyvätkö tarkat yhteystietoni asiakkaille?

Eivät näy. Asiakkaat voivat lähettää sinulle viestin Ota yhteyttä -toiminnon kautta. Toimipisteesi sijainti näytetään kartalla. Vain ajan varanneet asiakkaat näkevät tarkat osoitetietosi varausvahvistuksessa.

Entä jos en tarvitse uusia asiakkaita?

Jos tulee jakso, jolloin et ota vastaan uusia asiakkaita, voit helposti piilottaa profiilisi hakutuloksista täksi ajaksi. Näin ei kulu aikaa yhteydenottoihin vastaamiseen silloin, kun asiakaskiintiö on täynnä.

Miten voin käyttää Minduuta asiakaskuntani valitsemiseen?

Minduussa voit tuoda esiin sekä omaa erikoisosaamistasi että painotuksia niistä asiakasryhmistä, joista erityisesti etsit uusia asiakkaita. Näin pystyt itsekin vaikuttamaan siihen, kuka vastaanotollesi hakeutuu ja ketä vastaanotollesi ohjataan.

Lisää ohjeita: Minduu.fi/blogi/ohjeet-psykoterapeuteille/

Miten nettiajanvaraus toimii?

  1. Sopiva psykoterapeutti etsitään palvelusta, valitaan aika kalenterista ja lähetetään varauspyyntö.
  2. Varauspyynnöstä tulee ilmoitus terapeutin sähköpostiin.
  3. Terapeutti kirjautuu palveluun ja tarkistaa varauksen tiedot
  4. Terapeutti vahvistaa (tai hylkää) ajan ja lähettää vahvistuksen yhteydessä mahdolliset lisätiedot.
    • Halutessaan terapeutti voi olla asiakkaaseen yhteydessä ennen päätöstään vahvistaa tai hylätä asiakkaan tekemä varaus.
  5. Asiakas saapuu vastaanotolle sovittuna aikana.

Vahvistetaanko aika erikseen vai hyväksyykö palvelu varauksen automaattisesti?

Terapeutille jää aina mahdollisuus hyväksyä tai hylätä varaus. Varauspyynnöstä näkyy yhteydenottajan yhteystiedot sekä mahdolliset lisätiedot. Terapeutti voi olla yhteydessä asiakkaaseen ennen kuin vahvistaa varauksen.

Näkyvätkö terapeutin tarkat yhteystiedot?

Eivät näy. Vain ajan varanneet henkilöt näkevät tarkat osoitetiedot varausvahvistuksessa. Asiakkaat voivat lähettää myös viestin "Ota yhteyttä" toiminnon kautta.

Tarkkoja yhteystietoja ei voi tällä hetkellä laittaa nettiprofiiliin asiakkaiden nähtäväksi. Toimipisteen sijainti näytetään haun kartalla ja terapeutin profiilissa.