Kopsy ry / Etsi / Laura Dellinger

Laura Dellinger

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-65v Lapset alle 13v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Lyhytkestoinen Pitkäkestoinen Yksittäinen konsultaatio
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita.
"Eivät asiat tee meitä onnettomiksi, vaan se mitä niistä ajattelemme." Olen psykologi sekä Valviran nimikesuojaama ja Kela-pätevä kognitiivinen psykoterapeutti. Psykoterapeuttina työskentelen lasten, nuorten ja aikuisten parissa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina ja ihmisenä minua kuvaa parhaiten herkkyys ja aitous. Minua on helppo lähestyä. Olen empaattinen ja syvästi tunteva, mutta samalla asioista helposti innostuva ja positiivinen. Työskentelyotteeni on aktiivinen ja myös huumori sopivassa kohtaa voi olla osa terapiatyöskentelyä. Työssäni haluan tuoda toivoa vaikeisiinkin tilanteisiin. Myötätuntoisuus, tasavertaisuus ja toisen arvostaminen juuri sellaisenaan ovat minulle tärkeitä arvoja.

Mitä istunnoillani tehdään

Kognitiivisen psykoterapian perusta on tutkiva tasavertainen yhteistyösuhde. Terapian alussa määrittelemme terapialle jokaisen asiakkaan yksilölliset tavoitteet joita kohti lähdemme yhdessä työskentelemään. Keskeisiä kognitiivisen psykoterapiatyöskentelyn kohteita ovat asiakkaan haittaa tuottavat ajatukset ja uskomukset ja niihin liittyvät hankalat tunteet. Terapiassa kokeillaan ja harjoitellaan uudenlaista käyttäytymistä ja toimintatapoja. Yhdessä voidaan sopia kotitehtäviä tai vaikeilta tuntuvia asioita lähdetään harjoittelemaan terapiahuoneen ulkopuolelle. Terapiassa sovelletaan erilaisia kognitiivisen psykoterapian työmenetelmiä kunkin asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Tavoitteena on auttaa asiakasta itse oivaltamaan, ymmärtämään omaa kokemusmaailmaansa ja käyttäytymistään ja sitten löytämään keinoja näiden muuttamiseen myös käytännössä. Lasten ja nuorten terapioissa otetaan vanhemmat sovitusti mukaan työskentelyyn.

Tarjoan apua
Elämäntapamuutokseen Fobiaan/kammoon Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Huonoon itsetuntoon Ihmissuhdeongelmiin Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Menneisyyteni käsittelyyn Pahaan oloon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Työuupumukseen Univaikeuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Vanhemmuuden haasteisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Yleistyneeseen ahdistuneisuuteen Masennukseen Äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työurallani psykologina työskennellyt monipuolisesti lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Työkokemusta minulle on kertynyt kasvatus- ja perheneuvolasta, lasten- ja nuorisopsykiatrian poliklinikoilta, terveyskeskuspsykologin työstä, varhaiskasvatuksen psykologin työstä sekä laajasti avohuollon sosiaalityön sekä sijaishuollon psykologin työstä. Psykoterapiakoulutukseni opiskelin lasten ja nuorten kognitiivisen psykoterapian koulutusohjelmassa Helsingin yliopistossa. Erityisosaamisena minulla on terapiatyön soveltaminen lastensuojelukontekstissa sekä TF-CBT -mallin (Trauma-Focused Cognitive Behavioral Therapy) soveltaminen traumatisoituneiden lasten ja nuorten hoitamiseen. Perehdyin aiheeseen syvällisesti psykoterapiakoulutukseni lopputyössä ja olen suorittanut TF-CBT -menetelmäkoulutuksen (sertifoitu). Pidän huolta osaamisestani ja työni laadusta kouluttautumalla jatkuvasti ja suhtautumalla avoimesti uuteen.

Asiakaskuntani

Lapset, nuoret ja nuoret aikuiset.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta