Kopsy ry / Etsi / Elina Klén

Elina Klén

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen
Järvenpää, Keskusta
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-65v Ryhmät
Terapian kesto
Lyhytkestoinen Pitkäkestoinen Yksittäinen konsultaatio
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Lähestymistapani on tunnekeskeinen, joustava ja asiakkaan toiveita kunnioittava. Yhdistelen näyttöön perustuvia kognitiivisen terapian menetelmiä kokemukselliseen työskentelyyn.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Dialektinen käyttäytymisterapia
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
  • Skeematerapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Dialektinen käyttäytymisterapia Mindfulness

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina osallistuva, joustava, välitön ja tasavertainen. Olen saanut palautetta siitä, että olen helposti lähestyttävä, rento ja empaattinen. Itselleni ominaista on tasapainottelu rauhallisuuden ja energisyyden välillä – toisinaan on tärkeää pysähtyä ja syventyä senhetkiseen tunteeseen, välillä huumori ja luovuus irrottavat jumiutuneista tilanteista ja näkökulmista.

Työskentelykielinä suomi ja englanti.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotollani työskentely aloitetaan kartoittamalla nykytilannetta kattavasti, muodostamalla oletuksia hankaluuksia aiheuttavista tekijöistä ja tutkimalla tarkkaan, mitkä sisäiset ja ulkoiset tekijät ylläpitävät ongelmia. Vastaanotollani viivytään tunteiden äärellä, koska ne toimivat oppaana rikkaaseen ja elinvoimaiseen elämään. Vastaanotollani harjoitellaan paljon – tehdään mm. tietoisuustaitoharjoituksia, mielikuvamatkoja tai harjoitellaan heittäytymistä, irti päästämistä tai vaikkapa sanomaan jämäkästi ei rooliharjoitusten avulla. Lisäksi pyritään syventämään kosketusta omaan kokemusmaailmaan ja lisäämään läsnäoloa ja osallistumista omaan elämään. Työskentelyä ohjaavat asiakkaan arvot siitä, millaista on mielekäs, rikas elämä.

Tarjoan apua
Äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Fobiaan/kammoon Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Huonoon itsetuntoon Ihmissuhdeongelmiin Itsetuhoisiin ajatuksiin Pahaan oloon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Persoonallisuushäiriöön Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Työuupumukseen Univaikeuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Yleistyneeseen ahdistuneisuuteen Masennukseen
Erityiskohderyhmät
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen peruskoulutukseltani psykologi. Olen työskennellyt erikoissairaanhoidossa avohoitopuolella, tällä hetkellä työskentelen HYKS nuorisopsykiatriassa psykologina yksityisvastaanoton lisäksi. Olen erityisesti perehtynyt dialektiseen käyttäytymisterapiaan ja sen myötä tunnesäätelyvaikeuksien hoitamiseen. Olen toiminut dialektisen käyttäytymisterapian terapeuttina viisi vuotta ja kehittänyt ryhmämuotoista kuntoutusta tunnesäätelyvaikeuksista kärsiville. Lisäksi olen kouluttanut ja työnohjannut dialektisen käyttäytymisterapian parissa.

Tutustumiskäynnin hinta

0,00

Vakiokäynnin hinta

0,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I'm a psychologist and a cognitive psychotherapist. I have an emotion-focused and flexible style, and I combine evidence-based cognitive therapies with experiential work. As a therapist I am active, laid-back and collaborative.