Home Page / Find Your Therapist / Mielipalvelut

Mielipalvelut

Autamme sinua löytämään toipumisen avaimet omasta elämästäsi. Koemme mielenterveyden haasteiden olevan luonnollisia reaktioita elämääsi ilmestyneisiin epäluonnollisiin tapahtumiin. Ihminen on ruumiillinen, rytminen, psyykkinen, sosiaalinen ja henkinen, ja siten tarkastelemme sinua moniulotteisesti, kokonaisena ihmisenä. Voit varata ajan Mielipalveluiden varauskalenterista nopeasti, ilman lähetettä. Kartoitetaan yhdessä miten voimme tukea sinua parhaiten.
Our Services

Mielipalvelut tarjoaa asiakkailleen seuraavien arvojen ohjaamia terapiapalveluita:
1. Ihmislähtöinen: Hoidon keskiössä on ihminen - kuka hän on ja miten päätynyt juuri häneksi.
2. Tasa-arvoinen: Terapian lähtökohta on tasa-arvoinen, dialoginen suhde asiakkaan kanssa.
3. Diagnoositon: Diagnoosit eivät määritä tukeamme ja siten hallitse saamaasi apua.
4. Tieteellinen: Palvelumme perustuvat viimeisimpään, laadukkaaseen tutkimustietoon.

Palveluihimme kuuluvat: psykologiset konsultaatiot, psykoterapia, psykiatriset palvelut, perheterapia, pariterapia, ryhmäterapia, seksuaaliterapia ja lyhytterapiapalvelut. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme psyykenlääkevieroituksen palvelukokonaisuutta.

Our Expertise

Mielipalveluiden yhteisön jäsenet ovat omien alojensa ammattilaisia. Toiset ovat aloittamassa uraansa ja toiset ovat alansa arvostettuja vaikuttajia ja suunnan näyttäjiä. Mielipalveluiden osaamista yhdistävänä tekijänä on arvopohjainen suhtautuminen työhömme.

Kouluttaudumme jatkuvasti ja päivitämme menetelmiämme viimeisimpään, laadukkaaseen tutkimustietoon pohjautuen. Toisinaan koemme, että vahvistetun tutkimustiedon käyttöönotto on liian hidasta. Haluammekin tarjota ihmisille mahdollisuuden hyödyntää viimeisimpään tutkimukseen perustuvaa osaamista ja sen mukaisia menetelmiä, arvopohjaamme tukeutuen.

Our Therapists
Psychological therapy, No psychotherapeutic education, Psychologist
Helsinki
Show more

Vastaanotoltani saat tukea kaikissa mielenterveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä haasteissa ja ongelmissa, olo kyseessä sitten äkillinen kriisi tai pidempään jatkunut hyvinvointiin vaikuttava tekijä kuten masennus tai ahdistus. Erityisosaamista minulta löytyy etenkin seksuaalisuudesta.

Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Psychotherapist, Group psychotherapy, Master of Social Sciences
Helsinki
Show more

Uusia terapiaryhmiä: 1. Traumatyöskentelypainotteinen psykoterapiaryhmä naisille ti klo 12.30-14 2. Psykoterapiaryhmä ihmisten kanssa työskenteleville ammattilaisille ti klo 17-19 3. Lyhytterapeuttinen ryhmä psykoterapiaa odottaville ti klo 15-16.30 Lisätiedot Mielipalvelut Oy::n sivuilla

Customer Groups
Groups
Length of Therapy
Long-term Short-term
Psychological therapy, No psychotherapeutic education, Psychologist
Tampere, Keskusta
Show more

Käynneilläni tarjoan tukea monenlaisissa erilaisissa vaikeuksissa ja elämäntilanteissa. Minulle ovat tuttuja psyykkisen voinnin ongelmat hyvin laaja-alaisesti. Erityisosaamista minulla on neuropsykiatriasta ja voin tarjota kohdennettua tukea tästä viitekehyksestä.

Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Psychological therapy, No psychotherapeutic education, Psychologist
HELSINKI, Meilahti
Show more

Kaipaatko tukea vaikeaan elämäntilanteeseen? Tarjoan psykologin keskusteluapua asiantuntevalla, lempeällä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti tarkastelevalla tavalla nuorille ja aikuisille. Vastaanotto lähitapaamisena Helsingin Meilahdessa tai etäyhteydellä. Ajanvaraus https://www.mielipalvelut.fi/.

Customer Groups
Couples Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term