Home Page / Find Your Therapist / Annu Nevala

Annu Nevala

Psychological therapy Psychologist, No psychotherapeutic education
Tampere,
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni etsimään ratkaisuja ongelmiisi. Tarjoan psykologin keskusteluapua monenlaisissa elämän haasteissa. Lisäksi tarjoan seksuaalineuvontaa. Tarkempia lisätietoja löydät profiilistani.
Psychotherapeutic Orientation
  • No psychotherapeutic education
About me as a therapist

Tärkein lähtökohtani vastaanotolla on pyrkiä varmistamaan, että olen asiakkaan luottamuksen arvoinen, ja ilmapiiri on rauhallinen ja turvallinen. Arvostan ihmisyyden moninaisuutta ja suhtaudun kaikkiin yhdenvertaisesti. Minulle asiakas on aina oman elämänsä paras asiantuntija. Haluan auttaa asiakasta löytämään itselleen sopivat ratkaisut, sekä työkaluja ajatusten ja tunteiden avaamiseksi. Koska kehomme kokee tunteemme ja kokemuksemme vahvasti, pyrin aina huomioimaan myös kehon osana työskentelyä. Olemme myös vahvasti osa ympäristöämme ja siksi sosiaalisen verkostonkin tarkastelu on tärkeää.

About my therapy sessions

Autan sanoittamaan ajatuksia, tunteita ja tuntemuksia, sekä niihin mahdollisesti liittyviä, elämää hankaloittavia toimintamalleja. Pyrin löytämään yhdessä asiakkaan kanssa hänelle sopivia työkaluja tunteiden ja vireystilan säätelyyn, mielialan kohentamiseen ja ahdistuneisuuden lievittämiseen. Mikäli taustalla on mieltä painavia kokemuksia, autan läpikäymään ja käsittelemään niitä niin, etteivät ne aiheuttaisi oireilua. Käytän työskentelyssä erilaisia läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia, mikäli ne tuntuvat asiakkaalle sopivilta. Pyrin lisäämään asiakkaan voimavaroja ja tyytyväisyyttä omaan elämäänsä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself
My professional background and knowledge

Olen vuodesta 2007 lähtien työskennellyt psykologina niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin kanssa erilaisissa julkisissa palveluissa. Työskentelin pitkään perustyöni ohella kriisityössä, missä kohtasin kaiken ikäisiä läheisensä äkillisesti menettäneitä ihmisiä. Olen käynyt kliinisen käyttäytymisanalyysin erikoistumiskoulutuksen, minkä seurauksena hyödynnän työssäni kognitiivisen käyttäytymisterapian, kuten hyväksymis- ja omistautumisterapian ja dialektisen käyttäytymisterapian oppeja. Olen lisäksi kouluttautunut kognitiivisiin traumanhoitomenetelmiin, joiden avulla olen auttanut asiakkaitani käsittelemään erilaisia väkivaltakokemuksia ja menetyksiä. Elämäntyytyväisyyden ja onnellisuuden vahvistamista opiskelin laajassa positiivisen psykologian koulutuksessa. Lisäksi olen kouluttautunut seksuaalineuvojaksi.

Client group

Otan vastaan aikuisia ja nuoria.

Additional information

En tarjoa psykoterapiaa.

First session price

95.00

Regular session price

110.00

Pricing details

Käyntihinnat määräytyvät Mielipalvelut Oy:n hinnaston mukaisesti.
Ensikartoituskäynti (60 min) 95 e
Psykologikäynti (60 min) 110 e

HUOM! Ajanvaraukset ainoastaan Mielipalvelut Oy:n ajanvarauksen kautta. www.mielipalvelut.fi