Home Page / Find Your Therapist / Laura Nenonen

Laura Nenonen

Psychological therapy Psychologist, No psychotherapeutic education
Helsinki, Meilahti
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Käytän psykologin työssäni integratiivista lähestymistapaa ja sovellan mm. hyväksymis- ja omistautumisterapian sekä myötätuntokeskeisen terapian menetelmiä. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!
Psychotherapeutic Orientation
  • No psychotherapeutic education
About me as a therapist

Asiakkaan kunnioitus sekä kokemus kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisesta ovat tärkeitä periaatteita, jotka ohjaavat työskentelyäni psykologina. Annan sinulle tilaa kertoa vapaasti niistä asioista, jotka ovat mielesi päällä. Olen aktiivinen kuuntelija ja keskustelija. Voit tulla vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet keskustelemaan luottamuksellisesti rauhallisessa ja turvallisessa ilmapiirissä.

About my therapy sessions

Voit tulla vastaanotolleni vaikkapa yksittäiselle tai muutamalle käynnille käsittelemään akuuttia ahdistusta, kriisitilannetta tai ihmissuhdeongelmaa. Toteutan myös lyhytterapeuttisia interventioita. Myös pidempi työskentely esim. seuranta- tai tukikäyntien muodossa on mahdollista. Lähdemme liikkeelle tilanteesi yksilöllisestä jäsentämisestä.

Olen valmis kulkemaan rinnallasi vaikeassa elämänvaiheessa, auttamaan sinua luopumaan menneestä ja löytämään uutta, kirkastamaan vahvuuksiasi ja vahvistamaan voimavarojasi sekä tukemaan sinua sinulle tärkeiden asioiden saavuttamisessa. Jäsentävän keskustelun lisäksi voimme käyttää esimerkiksi visuaalisia jäsennyskeinoja sekä kokemuksellisia harjoituksia ja mielikuvaharjoituksia.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself
My professional background and knowledge

Sovellan työssäni psykologin pohjakoulutukseni ohella kokemustani ja täydennyskoulutuksiani mm. hyväksymis- ja omistautumisterapian sekä myötätuntokeskeisen terapian menetelmistä, kognitiivisesta terapiasta, hypnoterapiasta, positiivisesta psykologiasta, neuropsykologiasta, neurokirjosta ja oppimisvaikeuksista. Tutkittu tieto, laadukkaan vuorovaikutuksen vaaliminen ja psykologin ammattietiikka muodostavat työni kivijalan.

Client group

Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa.

First session price

95.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Ensikartoitus 95 euroa/60 min, jatkokäynnit 100-110 euroa/60 min käyntien määrästä riippuen. Ks. lisätiedot: https://mielipalvelut.fi/hinnasto/