Join our community of 600 therapists
Minduu is a community and online service for psychotherapists. Get new clients, conduct video therapy and watch our trainings for therapists. Try free for 30 days.

Benefits

Get new clients

We help you get new clients so that you can concentrate on your customers. Use our easy online calendar and receive messages from potential customers. You can also easily hide your profile when you are fully booked..

Online visibility and marketing

Your Minduu profile is SEO optimized so people will find you online. No need to invest a lot of money for own websites or online marketing.

Help us help others

Finding a therapist used to be extremely hard. By joining Minduu you are making it easy for people to get help. As a social enterprise, Minduu invests all profits back to the business.

Designed for psychotherapists

Get the right kind of customers

We match clients with the therapists most suited to them.

Free online trainings
(Premium)

As a Premium member you can watch our online trainings for therapists.

Online booking for psychotherapy

Use our easy online booking system. You can check who is coming to your reception and contact the client before accepting the booking.

Secure video therapy
(Premium)

Easy-to-use video therapy application that is secure and can be used directly in a web browser. No need to install separate programs.

Free 30 day Premium trial

100% satisfaction guarantee

We will refund your invoice if you haven't received any new clients through Minduu.

PREMIUM
29 € / month (+vat)

Free 30 day trial.

Unlimited bookings, messages and video therapy.

Features:

 • Minduu Profile
 • Online booking
 • Secure Video Therapy
 • Multiple addressess (3)
 • Insert your own website link
 • Free trainings
 • SMS notifications
Start free trial
Hidden profile
9 € / month (+vat)

 

You can hide your profile from Minduu when you don't have any availabilities. It is still visible when people search you online.

Hidden profile costs 9€/month.

START FREE TRIAL

PIILOTETTU PROFIILI 9€/KK

Jos et ota uusia asiakkaita, voit piilottaa tietosi Minduun hakutuloksista. Profiilisivusi toimii kuitenkin edelleen kotisivunasi ja on löydettävissä esim. netin hakukoneiden kautta. Piilotetun profiilin hinta on 9€/kk (+alv). Ei koske MinduuPro-jäsenyyttä.

KUULUTKO YHDISTYKSEEN?

Tarjoamme Minduun hakuprofiilin alennettuun hintaan (25€/kk +alv) seuraavien yhdistysten jäsenille: Therapeia-säätiö, Kognitiivisen psykoterapian yhdistys, Helsingin Psykoterapiayhdistys, Suomen Kuvataidepsykoterapeuttien Liitto, Suomen ryhmäpsykoterapia ry, Suomen Kuvataidepsykoterapia ry

Huom. Ilmoita jäsenyydestä Viesti ylläpitäjälle - kentässä rekisteröitymisen yhteydessä.

YRITYS?

Ota Minduu käyttöön yrityksellesi. Tarjoamme psykoterapeuttiyrityksille (vähintään 3 terapeuttia) räätälöityjä palveluita. Ota yhteyttä tuki(at)minduu.fi niin kerromme lisää.

What our customers say

"Minduu has had a humane and client-respecting approach in developing the platform. Many of our clients have found the right therapist for them from Minduu. There was a true need for this kind of service and I'm glad it was done wisely and by listening to the users."

Psychotherapist, CEO

Want to know more?

Contact us at: support(at)minduu.fi

Mikä Minduu on?

Minduu on yritys ja palvelu, jonka tehtävänä on tarjota apua mielenterveysongelmista kärsivien tilanteeseen ja vähentää niistä Suomelle syntyviä haittoja ja kustannuksia.

LUE LISÄÄ MINDUUSTA JA KATSO VIDEO

Yrityksen ydin on haku- ja ajanvarausjärjestelmä, jonka kautta psykoterapian tarpeessa olevat tai terapiaa harkitsevat saavat helposti tietoa eri alueilla työskentelevistä terapeuteista, heidän taustoistaan ja työskentelymenetelmistään. Sekä yhteydenotto terapeuttiin että ajan varaaminen onnistuu yhtä helposti kuin missä tahansa ajanvaraussivustossa.

Tämän lisäksi Minduu tarjoaa tietoa mielenterveysongelmista ja psykoterapiasta niiden hoitomuotona. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden videovälitteiseen terapiaan, jolloin potilaan ja terapeutin välinen fyysinen etäisyys ei ole yhtä merkittävä tekijä kuin aiemmin.

Täytyykö minun lisätä vapaita aikoja palveluun vai voinko ilmoittaa vain tietoni sivustolle?

Voit itse päättää otatko ajanvarauksen käyttöösi. Palvelun kautta voit ottaa myös pelkkiä yhteydenottoja asiakkailta sisäänrakennetun viestitoiminnon avulla. Kannustamme kuitenkin lisäämään vapaita aikoja palveluun.

Miten nettiajanvaraus toimii?

Asiakas etsii itselleen sopivan psykoterapeutin palvelusta ja lähettää varauspyynnön terapeutille, joka välittyy terapeutin sähköpostiin. Terapeutti vahvistaa varauksen palvelun kautta ja lähettää vahvistuksen yhteydessä mahdolliset lisätiedot asiakkaalle. Asiakas saapuu vastaanotolle sovittuna aikana.

Halutessaan terapeutti voi olla asiakkaaseen yhteydessä ennen päätöstään vahvistaa tai hylätä asiakkaan tekemä varaus.

Voinko vahvistaa ajan erikseen vai hyväksyykö palvelu asiakkaan tekemän varauksen automaattisesti?

Sinulle jää aina mahdollisuus hyväksyä tai hylätä asiakkaan tekemä varaus. Varauspyynnöstä näet asiakkaan yhteystiedot ja hänen ilmoittamansa lisätiedot. Voit siis olla yhteydessä asiakkaaseen ennen kuin vahvistat varauksen. Varauksia voit hallita kirjautumalla palveluun.

Näkyvätkö tarkat yhteystietoni asiakkaille?

Eivät näy. Asiakkaat voivat lähettää sinulle viestin "Ota yhteyttä" toiminnon kautta. Tarkkoja yhteystietoja ei voi tällä hetkellä laittaa nettiprofiiliin asiakkaiden nähtäväksi.

Toimipisteesi sijainti näytetään etusivun kartalla ja profiilissasi. Vain ajan varanneet asiakkaat näkevät tarkat osoitetietosi varausvahvistuksessa.

En tarvitse uusia asiakkaita, voiko Minduuta silti käyttää kotisivuina?

Voit määritellä otatko asiakkaita vastaan tällä hetkellä. Jos et ota uusia asiakkaita, piilotetaan tietosi Minduun hakutuloksista, mutta ne toimivat edelleen kotisivuinasi ja ovat löydettävissä mm. Googlen hakukoneen kautta. Piilotetusta profiilista veloitetaan 9€/kk.

Miten Videotapaamiset on toteutettu?

Videotapaaminen on helppo ja tietoturvallinen tapa kohdata asiakkaat kasvotusten kuvapuhelun välityksellä. Videotapaamiset toimivat millä tahansa tavallisella tietokoneella, älypuhelimilla ja tabletilla, joissa on kamera, mikrofoni ja kaiuttimet.

Videotapaamiset eivät edellytä sovellusten asentamista, vaan se toimii suoraan ilmaisissa Google Chrome, Mozilla Firefox ja Safari (11 tai uudempi) nettiselaimissa

Täyttääkö videoyhteys terveydenhuollon vaatimukset?

Kyllä. Palvelu on toteutettu ns. pilvipalveluna. Kaikki data tallennetaan EU:n ja Valviran säädösten edellyttämällä tavalla EU - alueella. Itse kuvapuheluja ei tallenneta mihinkään ja ne on vahvasti salattu käyttäen WebRTC protokollaan sisäänrakennettua 256 bittistä AES salausta.

Olen psykologi, voinko liittyä jäseneksi?

Myös psykologit ovat tervetulleita. Psykoloin keskusteluhoidolle löydät omat valinnat profiilissa.

Olen vielä psykoterapeuttikoulutuksessa, voinko rekisteröityä palveluun?

Myös psykoterapeuttiopiskelijat ovat tervetulleita Minduuhun.

Vaatimukset opiskelijoille:

 • Opinto-oikeus suomalaisen yliopiston järjestämässä psykoterapeuttikoulutuksessa
 • Voimassaoleva potilasvakuutus
 • Selvitys työnohjauksen järjestämisestä
 • Terhikki- tai Suosikki- rekisteröintinumero

Pyydämme lähettämään todistukset opinto-oikeudesta ja potilasvakuutuksesta sekä selvityksen työnohjauksen järjestämisestä osoitteeseen tuki(at)minduu.fi . Suosikki- tai Terhikki- rekisteröintinumero annetaan rekisteröitymisen yhteydessä

Profiilia luodessa on tärkeää, että asiakas saa oikean kuvan antamistasi palveluista. Kuvauksesta on tultava ilmi, että olet vielä koulutuksessa ja tarjoat koulutusterapiaa. Profiilin valinnoissa on myös omat kohdat vielä koulutuksessa oleville.

*Tyytyväisyystakuu

Voit ilmoittaa oletko saanut asiakastapaamista laskun yhteydessä. Hyvitämme laskun, jos yhtäkään asiakastapaamista ei ole toteutunut Minduun kautta. Ensimmäisen Minduun kautta saadun asiakastapaamisen jälkeen käytöstä veloitetaan normaalisti.

Irtisanominen

Irtisanominen tapahtuu ilmoittamalla siitä meille tuki(at)minduu.fi . Kuukausimaksu maksetaan etukäteen laskutuskauden alussa ja palvelun voi irtisanoa seuraavan laskutuskauden vaihtuessa. Irtisanomisaika on siis käytännössä enimmillään kuukausi.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä: tuki(at)minduu.fi