Olen Valviran hyväksymä erityistason psykoterapeutti, ylemmän erityistason perheterapeutti sekä uusperheneuvoja. Olen suorittanut KM tutkinnon kasvatuspsykologia pääaineenani. Terapiatyötä olen tehnyt vuodesta 2008 lähtien.
Kesällä 2024 vapautuu paikkoja terapiaan.
Psykoterapiasuuntaus
Ratkaisukeskeinen
Perheterapia
Kela-pätevyys
Kelan kuntoutuspsykoterapia
Millainen terapeutti olen
Tarjoan terapiapalveluja mm. erilaisiin elämän kriisitilanteisiin, mielenterveyteen liittyviin asioihin, parisuhteen ongelmiin, perheen vuorovaikutusongelmiin sekä lasten kasvuun ja kehitykseen liittyviin asioihin. Vastaanotolleni voi tulla sekä yksin että parin tai perheen kanssa. Työskentelutapani on keskusteleva, kuunteleva, inhimillinen, arvostava, ratkaisukeskeinen, tunteita painottava.
Mitä istunnoillani tehdään
Teoreettinen viitekehykseni perheterapiassa pohjautuu systeemiteoreettiseen malliin ja yksilöterapiassa ratkaisukeskeisyyteen. Terapioitani ohjaa biopsykososiaalinen lähestymistapa, perustietämys mielenterveyden häiriöiden biologisesta taustasta, lääkehoidoista, psykodynaamisesta yksilöterapiasta sekä kognitiivisesta yksilö- ja perheterapiasta. Istunnoillani käydään läpi historiaa ja opetellaan tunnistamaan ajatusmalleja, jotka vaikuttavat käyttäytymiseen ja tunteisiin. Painopiste on kuitenkin tulevaisuudessa, voimavaroissa ja positiivisessa ajattelussa.
Tarjoan apua
Pahaan oloonHuonoon itsetuntoonVanhemmuuden haasteisiinTyöuupumukseenPäihdeongelmaan/riippuvuuteenIhmissuhdeongelmiinMasennukseen/ahdistukseenViiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseenSukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiinHenkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseenPsykoottisiin häiriöihinPersoonallisuushäiriöönKaksisuuntaiseen mielialahäiriöönItsetuhoisiin ajatuksiinVaikeaan elämäntilanteeseenRikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyynSeksuaalisen hyväksikäytön käsittelyynMenneisyyteni käsittelyynSeksuaalisiin ongelmiinVihanpurkauksien hallitsemiseenFobiaan/kammoonPakko-oireisiinPaniikkikohtauksiinSosiaalisten tilanteiden pelkoonSyömiseen liittyviin vaikeuksiinElämäntapamuutokseen