Etusivu / Löydä apua / PlusTerveys Tunne

PlusTerveys Tunne

PlusTerveys Tunne on lämminhenkinen yksityinen terapiapiste Helsingissä. Laadukkaat ja ammattitaitoiset mielenterveyspalvelumme tarjoavat tukea elämän eri vaiheisiin. Meidät on helppo tavoittaa.
Palvelumme

Autamme erilaisissa tarpeissa. Psykoterapeuttimme tarjoavat sekä yksilö- että pariterapiaa. Meillä pääset matalalla kynnyksellä myös mielenterveyden tukipalveluiden vastaanotolle. Palvelemme asiakkaitamme uusissa tiloissamme Helsingin keskustassa tai etäyhteydellä.

Osaamisemme

Mielen hyvinvoinnin asialla toimii luotettava ja monipuolista osaamista tarjoava tiimimme. Asiantuntijamme ovat osa moniammatillista mielenterveyden verkostoa. Kaikki terapeuttimme ovat sekä Kelan että Valviran hyväksymiä ammattilaisia.

Terapeuttimme
Psykoterapeutti, Kognitiivinen, Teologian maisteri
Helsinki, Helsinki
Näytä lisää

Olen työskennellyt pari- ja yksilöterapeuttina yli 15 vuotta. Tällä hetkellä minulle voi varata ajan pääosin lyhyempiin terapioihin (esim vakuutusyhtiöiden, työterveyden tai omakustanteisesti). Minulla on voimavarakeskeinen ja kognitiivinen koulutustausta. Lisäksi minulla on työnohjaajakoulutus.

Asiakasryhmät
Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Psykoterapeutti, Pariterapia, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja
Helsinki, Kluuvi
Näytä lisää

Olen perhe- ja paripsykoterapeutti ET ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Valmistun vuonna 2021 Kognitiivis-integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi. Minulla on useita lyhytterapiakoulutuksia sekä pitkä työkokemus erikoissairaanhoidosta. Käytän oppimaani integratiivisesti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Asiakasryhmät
Perheet Parit Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen