Etusivu / Löydä apua / Hanna Mäki-Tuuri

Hanna Mäki-Tuuri

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Helsinki,
Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Jos kaipaat elämääsi muutosta, niin voin auttaa sinua. Olen tukenut monenlaisissa muutoksissa – esimerkiksi terveiden elämäntapojen rakentamisessa tai rikollisesta elämästä irrottautumisessa. Tarjoan psykologin keskusteluapua seksologian asiantuntijuudella täydennettynä. Tervetuloa vastaanotolleni!
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen psykologi olen

Asiakkaideni mukaan olen helposti lähestyttävä psykologi, joka pääsee nopeasti kiinni asian ytimeen. Työskentelyotteeltani olen myötätuntoinen, arvostava ja tavoitteellinen. Tilannettasi tutkitaan vastaanotolla yhdessä, aktiivisella otteella ja selkeällä kielellä. Voit luottaa myös siihen, että osaamiseni ulkopuolelle jäävissä asioissa ohjaan sinut eteenpäin.

Mitä istunnoillani tehdään

Aluksi pyrin saamaan mahdollisimman hyvän kokonaiskuvan määrittelemästäsi ongelmasta tai asiasta. Tavallisesti tilanteen jäsentämiseen kuluu noin 1-2 istuntoa. Tämän jälkeen esittelen erilaisia vaihtoehtoja, mitä kautta voimme lähteä yhdessä rakentamaan konkreettisia askeleita kohti tavoiteltua muutosta tai parempaa vointia. Kaikki käyttämäni menetelmät ja harjoitukset nojaavat tutkittuun tietoon. Seksologiaan liittyvät hoidot ja harjoitukset eivät pidä sisällään koskettamista, vaan myös seksiin, seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyviä haasteita ratkotaan vastaanotolla keskusteluhoidon avulla. Psykologien työkalupakki on laaja, joten voimme valita juuri sinulle sopivat menetelmät ja harjoitukset työskentelyn tueksi.

Tarjoan apua
Univaikeuksiin Menneisyyteni käsittelyyn Fobiaan/kammoon Pahaan oloon Masennukseen/ahdistukseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen laillistettu psykologi (PsM), filosofi (FM) sekä kliininen seksologi. Tarjoan psykologin keskusteluhoitoa sekä tukikeskusteluita muutostyön tueksi.

Psykologina ja seksologina ammatillinen osaamiseni kiteytyy muutostyöskentelyn ympärille. Olen työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä sektorilla esimerkiksi kriiseihin ja traumoihin, suuriin ja pieniin elämänmuutoksiin, seksuaalisuuteen ja sukupuoleen, adhd-oireiluun, väkivaltaan (tekijät ja uhrit), persoonallisuushäiriöihin ja identiteetin rakentamiseen liittyvien asioiden parissa.

Kliinisen seksologin koulutus on 1,5-vuotinen täydennyskoulutus. Olen suorittanut EMDR I -koulutuksen, joten voin työnohjattuna ottaa vastaan myös EMDR-koulutusasiakkaita (EMDR-terapeutin pätevyys, kun EMDR II -koulutusjakso suoritettu).

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 15-vuotiaiden nuorten kanssa. Vastaanotoilleni ovat tervetulleita sekä yksilöt että parit ja moniskunnat. Psykologina ja seksologina erityinen kiinnostuskohteeni on muutos.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

130,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Voit varata 30min tutustumiskäynnin hintaan 70e.