Etusivu / Löydä apua / Virpi Koivisto

Virpi Koivisto

Psykoterapeutti, Kasvatustieteen maisteri, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tarjoan terapiaa, joka perustuu monipuoliseen osaamiseen vuorovaikutukseen, parisuhteeseen, mielenterveyteen, elämänhallintaan ja erityislasten pulmiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaanottoaikoja yksilöille, pareille ja perheille itsemaksavina, kelakorvauksella ja vakuutusyhtiön korvauksella.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttinen ajatteluni pohjaa ajatukselle olla asiakasta varten auttaakseni häntä löytämään itselleen sopivimman ja hänen tarpeitaan vastaavan tavan työskennellä ja kuntoutua. Terapeuttina olen asiakkaan terapiaprosessia ohjaava kanssakulkija, joka käytännössä on yhdessä vaihtoehtoisten tapojen tutkimista asiakkaan avun saamiseksi hänen ongelmalliseksi koetun elämäntilanteensa korjaamiskesi ja/tai sairaudesta toipumiseksi. Työskentelyssäni olen joustava ja uusiin kokeiluihin innostava.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoilla kartoitetaan kullekin asiakkaalle sopiva työskentelytapa, joka voi vaihdella keskusteluista toiminnallisuuteen hyväksikäyttäen eri terapiasuuntauksia ja -menetelmiä. Psykoterapiasuuntauksiani ovat KKT, ratkaisukeskeisyys ja psykoanalyyttiseen viitekehykseen pohjautuvat menetelmät. Istunnot voidaan toteuttaa myös vastaanoton ulkopuolella asiakkaan tarpeiden ja edun mukaisesti. Vastaanottokäynneillä voidaan tehdä myös kirjallisia tehtäviä eikä kotitehtävätkään ole poissuljettuja.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Työuupumukseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Pakko-oireinen häiriö Persoonallisuushäiriöt Psykoottiset häiriöt Syömishäiriöiset potilaat Lastensuojelun asiakkaat
Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilöterapian vastaanottokäynnin hinta 100 - 200 €
Pari- ja perheterapian vastaanottokäynnin hinta 200 - 340 €

Vastaanottomaksuun lisätään toimistomaksu ja kantamaksu.

Konsultointi, koulutus ja työnohjaukselliset vastaanotot hinnoitellaan tapauskohtaisesti.