Etusivu / Löydä apua / Virpi Koivisto

Virpi Koivisto

Psykoterapeutti, Kasvatustieteen maisteri, Pariterapia
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tarjoan terapiaa, joka perustuu vahvaan ammatilliseen kokemukseen ja osaamiseen vuorovaikutukseen, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen, päihteisiin ja mielenterveyteen, elämänhallintaan ja erityislasten kasvatukseen liittyvissä kysymyksissä. Vastaanotto Pihlajalinna, Koskikeskus.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttinen ajatteluni pohjaa ajatukselle olla asiakasta varten auttaakseni häntä löytämään itselleen sopivimman ja hänen tarpeitaan vastaavan tavan työskennellä ja kuntoutua. Terapeuttina olen asiakkaan terapiaprosessia ohjaava kanssakulkija, joka käytännössä on yhdessä vaihtoehtoisten tapojen tutkimista asiakkaan avun saamiseksi hänen ongelmalliseksi koetun elämäntilanteensa korjaamiskesi ja/tai sairaudesta toipumiseksi. Työskentelyssäni olen joustava ja uusiin kokeiluihin innostava.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoilla kartoitetaan kullekin asiakkaalle sopiva työskentelytapa, joka voi vaihdella keskusteluista toiminnallisuuteen hyväksikäyttäen eri terapiasuuntauksia ja -menetelmiä. Istunnot voidaan toteuttaa myös vastaanoton ulkopuolella asiakkaan tarpeiden ja edun mukaisesti. Vastaanottokäynneillä voidaan tehdä myös kirjallisia tehtäviä eikä kotitehtävätkään ole poissuljettuja.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilöterapian vastaanottokäynnin hinta 85 - 115 / 45 min
Pari- ja perheterapian vastaanottokäynnin hinta 170,00 / 90 min

Vastaanottomaksuun lisätään toimistomaksu ja kantamaksu.

Konsultointi, koulutus ja työnohjaukselliset vastaanotot hinnoitellaan tapauskohtaisesti.