Etusivu / Löydä apua / Veera Kuuranta

Veera Kuuranta

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kognitiivinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Vantaa, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Minulle terapeuttina on tärkeää luoda turvallinen tila, jossa voimme yhdessä tutkia elämäsi kipukohtia, pysähtyen niin voimavaroihisi kuin haasteisiinkin. Olen pohdiskelevainen, rauhallinen ja maanläheinen. Työotteeni on kognitiivinen ja itsemyötätuntoinen.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Kognitiivinen psykoterapia sopii kenelle tahansa vaikeiden asioiden kanssa kamppaileville. Hyviä tuloksia on saatu erityisesti masennuksen, ahdistuksen, pakko-oireiden ja sosiaalisten tilanteiden pelon hoidossa. Teemme vastaanotolla erilaisia kognitiivisia harjoitteita. Terapian sisällön ja keston suunnittelemme yhdessä; sinulla on mahdollisuus niin lyhyeen kuin pitkäänkin terapiasuhteeseen.

Kognitiivisen yksilöpsykoterapian opiskelijana työni on tarkoin työnohjattua ja perustuu myös jatkuvaan uuden tiedon opiskeluun. Terapeuttisesta työstä minulla on takana jo yli 10 vuoden kokemus yksityissektorilla sekä HUS:lla syöpäpotilaiden parissa. Minulla on myös yli vuosikymmenen työkokemus seksuaaliterapeutin työstä, joten voit kääntyä puoleeni minkä tahansa seksuaalisuuteen liittyvän aiheesi kanssa. Esimerkiksi haluttomuus ja seksuaalinen hyvinvoinnin lisääminen ovat minulle erityisen tuttuja aiheita.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiaistunnolla käytämme kognitiivisen psykoterapian menetelmiä. Kognitiivisen yksilöpsykoterapian opiskelijana työni on tarkoin työnohjattua ja perustuu myös jatkuvaan uuden tiedon opiskeluun ja oman työni reflektointiin. Istunnoilla pohdimme ja keskustelemme yhdessä pysähtyen juuri sinulle tärkeiden asioiden äärelle. Haastan sinua uusiin näkökulmiin ja pyrin tuomaan itsemyötätuntoisempaa tapaa suhtautua itseesi. Tutkimme erityisesti vaikeita toistuvia tilanteita ja ajatuksia, sekä tunnemaailmaa että merkityssisältöjä. Istunnoilla teemme myös joitain toiminnallisia harjoitteita ja annan myös kotiin pohdinnallisia ja/tai toiminnallisia harjoituksia.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on yli 10 vuoden kokemus seksuaaliterapeuttina niin yksityissektorilla kuin syöpäpotilaiden kanssa. Tämä lisäksi olen toiminut syöpäpotilaiden kriisin parissa viimeisen 15 vuoden ajan.

Asiakaskuntani

Otan vastaan masennuksen ja ahdistuksen kanssa kamppailevia, sekä asiakkaita, jotka kärsivät pakko-oireista ja sosiaalisesta jännittämisestä. Olet myös tervetullut minkä tahansa seksuaalisuuteen liittyvän ongelman kanssa vastaanotolleni myös kumppanin tai kumppaneiden kanssa; tässä tapauksessa varaathan tupla-ajan.

Tutustumiskäynnin hinta

40,00

Vakiokäynnin hinta

40,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.