Etusivu / Löydä apua / Timo Sampolahti

Timo Sampolahti

Kouluttajapsykoterapeutti, Filosofian tohtori, Integratiivinen
Helsinki, Helsinki
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Olen monipuolisesti kokenut, laajasti koulutettu, tutkimuksellisesti sivistynyt ja elämää syvällisesti ymmärtävä sekä integratiivinen kouluttajapsykoterapeutti että pari- ja perheterapian kouluttajapsykoterapeutti. Uskon vuorovaikutukseen ja jokaisen psykoterapeuttisen suhteen ainutkertaisuuteen.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen keskusteleva, vuorovaikutukseen pyrkivä ja sinnikkäästi aitoa kontaktia ja kohtaamista etsivä lämmin ja avoin psykoterapeutti. Minulla on luja luottamus siihen, että kaiken psykoterapeuttisen muutoksen taustalla on lisääntynyt ymmärrys omasta mielestä ja sen toiminnasta sekä siihen kytkeytyvä toimintamahdollisuuksien monipuolistuminen ja elämän horisonttien avartuminen.

Mitä istunnoillani tehdään

Useimmiten vastaanotollani puhutaan, kuunnellaan, kohdataan ja joskus myös törmätään. Silloin, kun siellä kohdataan keskinäisiä pettymyksiä, umpikujia ja väärinymmärryksiä, ne pyritään aina ratkaisemaan rehellisellä ja suoralla keskinäisellä keskustelulla, jossa kummallekin meistä tulee mahdollisuus kantaa vastuuta ja kasvaa ihmisinä. Vastaanotollani yritetään aina löytää yhteistä ymmärrystä ja uusia tuoreita näkökulmia. Silloin tällöin siellä myös suunnitellaan kotitehtäviä ja puretaan niistä saatuja kokemuksia.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Psykoottiset häiriöt Persoonallisuushäiriöt Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat Kaksisuuntainen mielialahäiriö