Etusivu / Löydä apua / Tiina-Leena Toivonen

Tiina-Leena Toivonen

Kouluttajapsykoterapeutti, Lääkäri, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Erityisesti minulla on kokemusta työssäkäyvistä asiakkaista, koska olen toiminut työterveyslääkärinä lähes 30 vuotta. Tällä hetkellä minulla on tarjolla vain yksittäisiä konsultaatioaikoja. Mikäli haluat lisätietoja, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Mindfulness Hypnoosi

Millainen terapeutti olen

Olen perusluonteeltani rauhallinen, kuunteleva, asiakasta kunnioittava. Olen myös keskusteleva ja tarvittaessa kantaa ottava, joskin uskon, että asiakas tuntee itsensä ja tarpeensa paremmin kuin minä. Vältän ehdottomia tulkintoja ja pyrin hahmottamaan asioiden ja ongelmien eri puolet.
Olen psykoterapian ja lääketieteen ammattilainen. Toimintaani ohjaavat vastuu, eettisyys ja ammatillisuus.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotto kestää yleensä 45 minuuttia. Vastaanoton sisältö muotutuu sen mukaan, mikä kulloinkin on tarpeellista tai ajankohtaista.
Tarvittaessa käytän lääkärin ammattitaitoa sen varmistamiseen, että tarpeelliset selvittelyt ja tutkimukset on asianmukaisesti tehty. En kuitenkaan tee ajoterveystarkastuksia, työkykyarvioita tai lausuntoja vakuutusyhtiöille (paitsi kuntoutuspsykoterapian toteutumiseen liittyvät terapeutin lausunnot Kelalle).

Tarjoan apua
Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Lisätiedot

Kun varaat vastaanottoajan netin kautta, kerro tarkemmin, mikä tarpeesi on. Oletko tulossa tutustumiskäynnille etsiessäsi sopivaa terapeuttia? Haetko lääkärin kannanottoa? Etsitkö hypnoterapeuttia?
Mikäli nettiajanvarauksesta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Tutustumiskäynnin hinta

98,00

Vakiokäynnin hinta

92,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksittäiset konsultaatiokäynnit ovat lääkärin vastaanottokäyntejä. Sairauden selvittämiseksi tai hoitamiseksi tapahtuvista lääkärin vastaanottokäynneistä Kelan korvaus on 14,00 eur 45 minuutin käynnistä.
Kelan tukemassa pitkässä kuntoutuspsykoterapiassa korvaus on 57,60 eur 45 minuutin käynnistä.
Kela korvaa lääkärin antamaa psykoterapiaa myös ilman kuntoutuspäätöstä. Tuolloin korvaus on 18,00 eur 45 minuutin yksilöterapiakäynnistä.