Etusivu / Löydä apua / Terhi Rönkä-Prevedouros

Terhi Rönkä-Prevedouros

Koulutuksessa Sosiaalityöntekijä, Kognitiivis-analyyttinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Espoo, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Terapeuttina pyrin luomaan turvallisen ja hyväksyvän ilmapiirin, jossa sinun on mahdollista tutkia rauhassa elämäntilannettasi ja ottaa askeleita kohti muutosta. Muutos tapahtuu itseymmärryksen lisääntymisen myötä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Millainen terapeutti olen

Asiakkaan ja terapeutin välinen luottamuksellinen ja turvallinen vuorovaikutus muodostaa terapiatyöskentelyn pohjan. Terapeuttina pyrin tähän luomalla rauhallisen ja hyväksyvän ilmapiirin, jossa voimme yhdessä pysähtyä tutkimaan kokemuksiasi, ajatuksiasi ja tunteitasi. Työotteeni on arvostava, kuunteleva sekä asiakkaan omia vahvuuksia ja voimavaroja kunnioittava.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelymme alussa jäsennämme yhdessä asiakkaan elämäntilannetta, toimintatapoja ja muutostoiveita. Terapeuttina minulle on tärkeää edetä asiakkaan tahdissa, työskentelyn tavoitteista yhteisesti sopien. Yhdessä hahmoteltu ymmärrys asiakkaan tilanteesta luo pohjaa asiakkaan itsehavainnoinnin ja ymmärryksen lisääntymiselle, jota pyrin tukemaan aktiivisen keskustelun, mahdollisten harjoitusten ja luottamuksellisen yhteistyösuhteen keinoin. Istunnoilla voidaan käyttää visuaalisia kuvauksia asiakkaan sisäisen kokemuksen hahmottamisen tukena, erilaisia hengitys- ja rentoutumismenetelmiä sekä tunnetyöskentelyä tukevia keinoja.

Tarjoan apua
Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Menneisyyteni käsittelyyn Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen koulutukseltani sosiaalityöntekijä ja työskennellyt pitkään eri sosiaalityön tehtävissä. Minulla on kokemusta niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin parissa työskentelystä. Olen työskennellyt koulukuraattorina sekä lastensuojelussa sijais- ja jälkihuollossa. Mielenterveyspalveluista minulla on työkokemusta aikuispsykiatriasta ja lastenpsykiatriasta, jossa olen työskennellyt viimiset viisi vuotta. Työssäni painottuu erityislasten (mm. neuropsykiatriset haasteet) vanhempien psykososiaalinen tukeminen. Olen opiskellut vanhemmuustaito-ohjaajaksi ja käynyt Dialogisen perheohjaajakoulutuksen. Minulle on kertynyt laaja ymmärrys ja tietopohja palveluverkostoista, joissa perheet asioivat ja toimivat. Kohtaan työssäni paljon monikulttuurisia perheitä ja pystyn asioimaan sujuvasti englanniksi.

Asiakaskuntani

Työskentelen yli 18 -vuotiaiden kanssa. Kiinnostuksen kohteitani ovat mielialapulmat, itsetunto-ongelmat, vanhemmuuden haasteet, ristiriidat perhesuhteisssa, stressi, jännitys, uupumus.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.