Etusivu / Löydä apua / Terhi Ketonen

Terhi Ketonen

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kognitiivinen
Turku, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Olen terapeuttina läsnäoleva, helposti lähestyttävä, empaattinen ja kannustava. Minulle tärkeää on luoda asiakkaan kanssa luottamuksellinen ja turvallinen yhteistyösuhde. Vastaanottoni on Turussa. Tervetuloa!
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Lisäkoulutukset

Hypnoosi

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina läsnäoleva, helposti lähestyttävä, empaattinen sekä kannustava ja positiivinen. Kykenen tarjoamaan asiakaslähtöistä ja laadukasta palvelua, koska minulla on aito halua auttaa ihmisiä, sekä haluan antaa heille aikaa ja olla läsnä. Minulle henkilökohtaisesti tärkeää on luoda luottamuksellinen ja turvallinen hoitosuhde, koska koen, että ainoastaan yhteistyön avulla on mahdollisuus saada toivottua muutosta aikaiseksi. Olen tilaa antava, mutta tarvittaessa rajoja asettava. Minulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja minun on helppo luoda keskusteluyhteys ihmisiin.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Käynneillä käymme asiakkaan kanssa yhdessä keskustellen läpi hänen elämänhistoriaa sekä mietimme historian merkitystä tämän päivän haasteiden kanssa. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa kognitiiviseen psykoterapiaan kuuluvia kirjallisia harjoituksia. Joidenkin asiakkaiden kanssa on myös mahdollista tehdä hypnoterapiaa. Yhdessä työskentelemällä on mahdollisuus saada toivottua muutosta aikaiseksi!

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt erikoissairaanhoidon psykiatrian eri toimipisteissä. Olen ollut työssä lastenpsykiatrian akuutti osastolla ja lastenpsykiatrian poliklinikalla sekä aikuisten puolella olen työskennellyt päihdepsykiatrian poliklinikalla, akuutti psykiatrian työryhmässä ja mielialahäiriö työryhmässä. Työn ohessa olen käynyt mm. seuraavat koulutukset; Narratiivinen trauma menetelmä koulutus (NET), ahdistuksen altistus koulutus, voimavarakeskeinen perhe- ja verkostotyön koulutus.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten parissa.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.