Etusivu / Löydä apua / Tarja Wiklund

Tarja Wiklund

Psykoterapeutti, Muu, Perheterapia
Helsinki,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen sosionomi, psykoterapeutti ja hallintotieteiden maisteri, jolla on pitkä työkokemus lastensuojelussa. Lisäkoulutuksena minulla on Stanfordin yliopistosta suoritettu Applied Compassion Training- coach koulutus sekä CCT (Compassion Cultivation Training) - opettaja koulutus.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
Lisäkoulutukset

Mindfulness Kiintymyssuhteen tukeminen

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina pyrin reflektoivaan, myötätuntoiseen työotteesen, joka auttaa asiakasta itse löytämään tarvitsemansa keinot kussakin tilanteessa. Olen helposti lähestyttävä, avoin ja minulle tärkeää on luoda luottamuksellinen terapiasuhde, jossa asiakas kokee tulevansa kuulluksi ja arvostetuksi. Psykologisesti turvallisessa ilmapiirissä voi käsitellä elämän kirjoa luottamuksellisesti ja löytää uusia näkökulmia ja katsantokantoja sekä saada uudenlaista ymmärrystä tilanteeseen.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelen asiakkaan tilanteen mukaisesti erilaisia menetelmiä hyödyntäen. Käytän työvälineenä mm. erilaisia tunne/keho harjoituksia, sukupuutyöskentelyä, erilaisia tunteiden tunnistamis- ja käsittelykeinoja. Terapia alkaa asiakkaan tilanteiden käsittelyllä ja tavoitteiden luomisella yhteisen työskentelyn tueksi. Lisäksi saatan antaa kotiin erilaisia harjoituksia istuntojen välissä.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys Lastensuojelun asiakkaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen pohjakoulutukseltani sosionomi (AMK), hallintotieteiden maisteri ja psykoterapeutti / perheterapeutti. Olen työskennellyt hyvin erilaisissa työpaikoissa, mm. kriminaalihuollossa, nuorisovankilassa, asunnottomien parissa sekä lastensuojelussa perhekuntoutuksessa. Lisäksi olen opiskellut Stanfordin yliopistossa Applied Compassion © koulutuksessa ja sertifioitioitu Applied Compassion Consult. Lisäksi olen suorittanut CCT (Compassion Cultivation Training ©) opettaja koulutuksen. CCT on 8 viikon menetelmä, joka on myös kehitetty Stanfordin yliopistossa ja se perustuu erilaisiin harjoituksiin ja strukturoituun menetelmään itsemyötätunnon ja tunnetaitojen sekä resilienssin kehittämiseksi.

Tutustumiskäynnin hinta

75,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta