Etusivu / Löydä apua / Tarja Kuhalampi

Tarja Kuhalampi

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Psykodynaaminen
Oulu,
Etävastaanotto koko suomi,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Psykodynaamisessa ja psykoanalyyttisessa psykoterapiassa tutkitaan yhdessä kokemuksiasi ja sitä kautta pyritään lisäämään itseymmärrystäsi, kykyä käsitellä vaikeita tunteita ja keinoja ratkaista ongelmallisia tilanteita.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Psykoanalyyttinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Psykoterapiassa pidän tärkeänä hyvän yhteistyösuhteen luomista asiakkaan kanssa. Tavoitteena on luottamuksellisuuden ja turvallisuuden tunteen pohjalta syntyvä ilmapiiri, jossa asiakas voi kokea tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi. Olen psykoterapeuttina empaattinen, asiakasta kunnioittava ja tilaa antava.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykodynaamisessa ja psykoanalyyttisessa psykoterapiassa psykoterapeutti antaa tilaa asiakkaan omalle pohdinnalle. Hoidon keinona painottuu keskustelu ja terapeuttinen vuorovaikutus. Psykoterapiassa voidaan tarkastella omia ajatus- ja toimintatapoja suhteessa omaan kehityshistoriaan, ja voidaan saada ymmärrystä oman elämänhistorian vaikutuksesta nykyhetkeen. Psyykkisten oireiden taustalla vaikuttavien tiedostamattomien tekijöiden tutkiminen mahdollistaa muutoksen ja kasvun. Lähtökohtana on se, mitä sinulla on mielessä, ja mennään siihen tahtiin, mihin olet valmis. Pyritään löytämään ymmärrystä toimintatapaasi, sitä kautta tavoitellaan itseymmärryksesi lisääntymistä ja ratkaisujen löytymistä mielen sisäisiin ristiriitoihin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen