Etusivu / Löydä apua / Suvi Lindblom

Suvi Lindblom

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen
Tampere, Keskusta
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Lapset alle 13v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen lasten ja nuorten psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Ota yhteyttä jos lapsesi tarvitsee psykoterapiaa tai muutaman keskustelukäynnin. Tarjoan myös Mindfulness ohjausta lapsille ja vanhemmille.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (lapset) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret)

Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen Mindfulness

Millainen terapeutti olen

Pyrin työssäni auttamaan parhaalla mahdollisella tavallani lasta/nuorta löytämään voimavaransa ja mahdollisuutensa. Minulle yhteistyö Myös vanhempien kanssa on erittäin tärkeää. Pyrin tarjoamaan asiakkailleni turvallinen terapiasuhteen jonka suojissa on mahdollista tarkastella elämäänsä, historiaansa, ajatuksiaan, tunteitaan ja kokemuksiaan sekä löytää uutta suuntaa elämään.

Mitä istunnoillani tehdään

Lapsen psykoterapia tähtää lapsen sisäisen maailman ymmärtämiseen, lapsen itsetuntemuksen lisäämiseen, parempaan mielenterveyteen ja lopulta ongelmalliseksi koetun käyttäytymisen tai oireilun muuttumiseen. Lasten psykoterapiassa käytetään osittain samoja menetelmiä kuin aikuisten kognitiivisessa psykoterapiassa sovellettuna lapsen ikä- ja kehitystasolle. Lisäksi leikillinen vuorovaikutus, piirtäminen ja erilaiset terapeuttiset tehtävät ovat olennainen osa lasten psykoterapiaa. Terapeuttinen muutos voidaan prosessin edetessä havaita psyykkisen joustavuuden lisääntymisenä. Kaiken kaikkiaan tavoitteena on lapsen parempi sopeutuminen ja toiminta omassa elinympäristössään: kotona, koulussa ja harrastusten parissa. Tämä voi näkyä parempana itsetuntona, uudenlaisena kokemuksena itsestä sekä vuorovaikutuksessa muihin, tavassa olla ja toimia, tavassa selittää, antaa merkityksiä ja ymmärtää asioita. Lasten psykoterapiaan sisältyy lapsen vanhemman tai sijaisvanhemman tukikäynnit.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Adoptio & sijoitus Lastensuojelun asiakkaat Neuropsykiatriset potilaat Pakko-oireinen häiriö Raskaus & synnytys Syömishäiriöiset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt yksityisenä psykoterapeuttina vuodesta 2012 alkaen ja psykologina noin 14 vuoden ajan. Minulla on pitkä kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä perheneuvolassa että lastenpsykiatrialla. Yksityisvastaanotollani olen hoitanut lapsia ja nuoria sekä pitkissä terapiasuhteissa (3v+) että lyhyemmillä fokusoiduilla hoitojaksoilla. Olen kouluttautunut ADHD-lapsille suunnatun Mindfulness -ryhmän ohjaajaksi. Kyseessä on tieteelliseen käyttöön perustuva lyhytterapeuttinen hoito (MyMind). Erityisenä kiinnostuksen kohteenanion lapsen tunnesäätelyn kehittyminen ja sen tukeminen.

Asiakaskuntani

Esimerkiksi lapsen pelot, ahdistuneisuus, mielialaongelmat, haastava käytös, ADHD, koulukiusaaminen, lapsen kaveriongelmat tai perhettä kohdannut kriisi. Lyhytterapeuttinen interventio voi sisältää esimerkiksi 4-10 käyntiä

Vanhempain ohjaukseen voi hakeutua jos jokin lapsen kasvuun ja kehitykseen tai vanhemmuuteen liittyvä asia mietityttää ja vanhempi haluaa pohtia sitä ammattilaisen kanssa.

Olen lasten ja vanhempien Mindfulness –ohjaaja. Käyttämäni menetelmät ovat tieteellisesti tutkittuun tietoon perustuvia MBSR ja MBCT-harjoitteita. Lasten ja vanhempien kanssa käytän erityisesti ADHD-lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattua Mindfulness-materiaalia (MyMind ). Mindfulness-harjoittelusta hyötyvät kaikki!

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Lasten ja nuorten pitkän (1-3v) psykoterapian maksavana tahoja on useimmiten Kela (vaativa lääkinnällinen kuntoutus) tai esimerkiksi vakuutusyhtiö (0-1v).

Psykoterapia
45min 80e
60 min 100e

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Cognitive psychitherapy for children and adloescents and parents.