Etusivu / Löydä apua / Soile Viljanen

Soile Viljanen

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, käynyt kognitiivisen lyhytterapian kaksivuotisen koulutuksen. Olen työskennellyt aiemmin vuosia psykiatrisena sairaanhoitajana psykiatrian poliklinikalla. Toimin Kelan palveluntuottajana kuntoutusterapiassa ja muutama paikka vielä Kelan terapiaan olemassa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset)

Millainen terapeutti olen

Työskentelen kokemukseni perusteella hyvin integratiivisesti ja yksilöllisesti, asiakkaan omista tavoitteista lähtien.
Olen aktiivinen ja kuunteleva, saatan innostua kotitehtävistä tai yksilöllisesti räätälöidyistä harjoituksista, yhteistyö etusijalla.
Tasavertaisuus, positiiviseen suuntaaminen, eri näkökulmien löytyminen ovat arvoja, jotka ovat työssäni tärkeitä.

Mitä istunnoillani tehdään

Keskustellaan ratkaisukeskeisessä hengessä, Laaditaan yhteistyssä terapian tavoitteita, käytetään joitakin mittareita muutosten havainnoimiseen.
Saatetaan tehdä harjoituksia tai kotitehtäviä sen mukaan mitä yhteistyössä sovitaan.
Etsitään materiaalia ja esimerkiksi lukemista, josta voisi olla apua.
Lyhytterapiassa voidaan keskittyä fokusoimaan ydinasioihin, voidaan piirtää elämänviivaa; käydä terapeuttista sukupuuta läpi yms.
Skeematyöskentelyä jos siihen tarvetta.

Tarjoan apua
Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Fobiaan/kammoon Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Asiakaskuntani

Minulla on kokemusta laaja-alaisesti kaikissa mielenterveyden ongelmissa ja kokemusta myös kuntoutumisesta.
Vastaanotolleni voi hakeutua elämänkriiseissä ja akuuteissa tilanteissa, masennus-ja ahdistuneisuusoireissa, uupumisen tilanteissa, pelko-tai paniikkitilanteissa, liiallisen jännityksen vaivatessa, syömishäiriön tai ocd:n ongelmissa tai muunlaisissa tunne-elämän hallinnan kuvioissa.
Aikuiset ja nuoret (miel.yli 17 v.). Tai sitten ihan vaan kun haluaa antaa itselleen aikaa omien ajatustensa järjestämiseen uudelleen.

Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta