Etusivu / Löydä apua / Soile Viljanen

Soile Viljanen

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Olen suorittanut myös kognitiivisen lyhytterapian koulutuksen. Minulla on usean vuoden työkokemus psykiatrian poliklinikalta psykiatrisen sairaanhoitajan tehtävistä. Toimin Kelan palveluntuottajana kuntoutusterapiassa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset)

Millainen terapeutti olen

Työskentelen kokemukseni perusteella hyvin integratiivisesti ja yksilöllisesti, asiakkaan omista tavoitteista lähtien. Keskeinen lähtökohta on aina sinun toiveesi ja tavoitteesi.
Olen aktiivinen ja kuunteleva terapeutti. Saatan innostua kotitehtävistä tai yksilöllisesti räätälöidyistä harjoituksista, yhteistyö etusijalla.
Tasavertaisuus, positiiviseen suuntaaminen ja eri näkökulmien löytyminen ovat arvoja, jotka ovat työssäni tärkeitä.

Mitä istunnoillani tehdään

Keskustellaan ratkaisukeskeisessä hengessä. Laaditaan yhteistyössä terapian tavoitteita. Muutosten havainnomisessa hyödynnetään myös erilaisia mittareita.
Voimme tehdä myös erilaisia harjoituksia tai kotitehtäviä sen mukaan, mitä yhteistyössä sovimme. En pakota, vaan kuuntelen sinua.
Etsitään materiaalia ja esimerkiksi lukemista, josta voisi olla apua.
Lyhytterapiassa voidaan keskittyä fokusoimaan ydinasioihin, voidaan piirtää elämänviivaa; käydä terapeuttista sukupuuta läpi yms.
Skeematyöskentelyä, jos siihen tarvetta.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Fobiaan/kammoon Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Itsetuhoisiin ajatuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Asiakaskuntani

Minulla on kokemusta laaja-alaisesti kaikissa mielenterveyden ongelmissa ja kokemusta myös kuntoutumisesta.
Vastaanotolleni voi hakeutua elämänkriiseissä ja akuuteissa tilanteissa, masennus-ja ahdistuneisuusoireissa, uupumisen tilanteissa, pelko-tai paniikkitilanteissa, liiallisen jännityksen vaivatessa, syömishäiriön tai ocd:n ongelmissa tai muunlaisissa tunne-elämän hallinnan kuvioissa.
Aikuiset ja nuoret (miel.yli 17 v.).
Voi varata ajan myös, jos haluan vain antaa itsellesi aikaa omien ajatustesi uudelleenjärjestämiseen.

Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta