Etusivu / Löydä apua / Selma Gaily-Luoma

Selma Gaily-Luoma

Psykoterapeutti, Psykologi, Integratiivinen
Espoo, Matinkylä
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen psykologi sekä yksilö-, pari- ja perhepsykoterapeutti. Työskentelen täysi-ikäisten kanssa mielenterveyteen liittyvien kysymysten parissa. Olet tervetullut vastaanotolleni yksin tai yhdessä läheistesi kanssa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Hyvä, turvallinen yhteistyösuhde on laadukkaan terapiatyön välttämätön perusta. Elävän yhteistyön rakentaminen ja ylläpitäminen onkin keskeisin tavoitteeni ja ammattitaitoni ydintä. Terapeuttina olen lämmin, arvostava ja läsnäoleva. Terapia on kovaa työtä, mutta sen ei tarvitse aina olla vakavaa: vastaanotolla on sijaa kaikille tunteille, usein myös naurulle.

Lisätietoa minusta ja työskentelyotteestani löydät kotisivuiltani osoitteesta www.mielenterveydeksi.fi.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapeuttina kutsun asiakkaitani tutkimaan kokemustaan keskustelussa ja tarjoan turvallisen tilan syntyvien havaintojen tarkasteluun. Tarpeen ja asiakkaan toiveen mukaan työskentelyn apuna voidaan käyttää esimerkiksi kirjoittamista, sukupuun rakentamista tai itsesäätelytaitoja vahvistavia kehollisia harjoitteita.

Pari- ja perheterapiassa pyrkimys on ennen kaikkea dialogiin: toisen kuulemiseen ja kuulluksi tulemiseen. Terapeuttina tehtäväni on auttaa luomaan keskusteluilmapiiristä sellainen, että se mahdollistaa avoimen vuoropuhelun parille tai perheelle merkityksellisistä asioista. Voimavarakeskeisen työtavan ytimessä on reflektiivisyys eli tässä ja nyt tapahtuvan (ajatusten, tunteiden ja vuorovaikutuksen) tietoinen tarkasteleminen. Näin pyritään synnyttämään tilaa uusille näkökulmille, uudelle ymmärrykselle ja uusille tunnekokemuksille.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Masennukseen/ahdistukseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Menneisyyteni käsittelyyn Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Vanhemmuuden haasteisiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen valmistunut voimavarakeskeiseksi pari- ja perhepsykoterapeutiksi Jyväskylän yliopistosta vuonna 2020 ja integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi Helsingin yliopistosta 2023.

Aiemmin olen toiminut kymmenisen vuotta psykologina aikuisten mielenterveyspalveluissa. Minulla on monipuolinen kokemus vakavaakin mielenterveyden kriisiä elävien ihmisten sekä heidän perheidensä kanssa työskentelystä. Väitöskirjaa teen itsemurhaa yrittäneiden aikuisten hoitokokemuksista.

Asiakaskuntani

Työskentelen täysi-ikäisten kanssa. Työskentelyn lähtökohtana on asiakkaan tai asiakkaiden oma kokemus ongelmasta ja toive muutoksesta. Tavallisia syitä hakeutua vastaanotolleni ovat esimerkiksi masennus, ahdistus, traumaattiset kokemukset, tunnesäätelyn vaikeudet ja näihin liittyvät ihmissuhdepulmat. Olen työskennellyt paljon myös itsetuhoisuudesta kärsivien asiakkaiden ja heidän perheidensä kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilöpsykoterapiassa tutustumiskäynnin hinta on 120 e/60 min, vakiokäynnit 95 e/45 min tai 120 e/60 min.
Pari- ja perheterapiassa tutustumiskäynnin hinta on 180 e/90 min, vakiokäynnit 120 e / 60 min, 140e / 75 min tai 160 e / 90 min.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I am Selma Gaily-Luoma, a Finnish psychologist and psychotherapist. I am especially interested in issues of mental health and suicide prevention. My clinical work is guided by a constant pursuit of dialogue and collaboration. I aim to help clients see new possibilities and strengthen their sense of agency in their own lives.

Due to time spent in the United States during both my childhood and adult years, I am fluent in English, but it is not my first language. In my private practice, I offer consultations and brief interventions in English for individuals and couples struggling with issues affecting their mental health and/or relationship.

Prices for individuals are 95 e/45 min, 120 e/60 min and for couples 160 e/90 min.