Etusivu / Löydä apua / Sari Sundell

Sari Sundell

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Kognitiivinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Katselen elämää yleensä sen valoisalta puolelta ja yritän tuoda lämminhenkisyyttä, iloa ja valoa myös asiakaskohtaamisiini. Olen laillistettu psykologi ja coach, joka on tällä hetkellä kognitiivisessa psykoterapiakoulutuksessa. Keskusteluapu, tukeminen ja ohjaus elämän eri tilanteissa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen psykologi olen

Katselen elämää yleensä sen valoisalta puolelta ja yritän tuoda lämminhenkisyyttä, iloa ja valoa myös asiakaskohtaamisiini. Olen laillistettu psykologi ja coach, joka on tällä hetkellä kognitiivisessa psykoterapiakoulutuksessa. Keskusteluapu, tukeminen ja ohjaus elämän eri tilanteissa, parisuhdeasiat ja urapohdinnat kiinnostavat minua erityisesti tällä hetkellä. Uskon asiakkaan omiin voimavaroihin ja käytän tarvittaessa mielikuvatekniikoita (esim. NLP), coachingia tai tunnekeskeistä terapiaa niiden lisäämiseksi.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoillani käytän kognitiivisen psykoterapian ja ratkaisukeskeistä viitekehystä. Uskon asiakkaan omiin voimavaroihin. Psykologina olen myötätuntoinen, läsnäoleva ja kuuleva, mutta myös pehmeästi kantaaottava. Ratkaisun avaimet löytyvät yleensä asiakkaalta itseltänsä. Toimin asiakkaalle ikään kuin peilinä samalla kun asiakas itse selkiinnyttää ajatuksiansa. Käytän toisinaan vastaanotolla myös mielikuvatekniikoita (NLP), luovia menetelmiä tai mindfulnessia.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen laillistettu psykologi ja kasvatustieteilijä. Olen toiminut kouluttajana, koulupsykologina, neuvolapsykologina, terveyskeskuspsykologina, työterveyspsykologina, itsenäisenä yrittäjänä. Olen tehnyt myös rekrytointia ja uraohjausta sekä kuntoutustyötä.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Kiinnostuksen kohteenani ovat etenkin voimavarat, coaching, paniikkihäiriöt, parisuhdeasiat ja urapohdinnat.

Tutustumiskäynnin hinta

120,00

Vakiokäynnin hinta

120,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.