Etusivu / Löydä apua / Samira Enqvist

Samira Enqvist

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Integratiivinen
Helsinki, Kamppi
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tarjoan pitkä-ja lyhytkestoista koulutuspsykoterapiaa integratiivisessa viitekehyksessä joustavasti erilaisia menetelmiä tarpeen mukaan hyödyntäen. Työtapani on tutkiva ja asiakasta omien arvojensa mukaista, elämisen arvoista elämää kohti tukeva.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Lisäkoulutukset

Mindfulness Dialektinen käyttäytymisterapia (DKT)

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina rehellinen ja avarakatseinen. Minua on kuvailtu tuomitsemattomaksi, asiakasta kunnioittavaksi ja tilaa antavaksi. Olen usein saanut palautetta siitä, että olen aina asiakkaan puolella; se tarkoittaa myös uusien näkökulmien tarjoamista ja vaihtoehtoisten ajatusten tutkimista yhdessä. Olen työskennellyt paljon tunne-elämän epävakaudesta sekä masennuksesta kärsivien kanssa ja uskon, että vaikka ihmiset usein kärsivät ongelmista, joita he eivät ole itse aiheuttaneet itselleen, heillä on mahdollisuus toipua niistä.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiatyöskentelyn aloittamiseksi riittää halu tutustua itseen paremmin. Työskentelen integratiivisella työotteella, jonka tarkoituksena on yhdessä neuvotellen löytää sopiva tapa työstää asiakkaalle merkityksellisiä asioita tasavertaisen ja luottamuksellisen yhteistyösuhteen turvallisessa ilmapiirissä. Voimme käyttää strukturoituja menetelmiä vauhdittamaan tavoitteen mukaista työskentelyä, mutta tärkeimpänä pidän tilan antamista sille, mikä asiakkaalle on tärkeää ja sen tutkimista yhdessä sallivassa ilmapiirissä, johon asiakas voi asettua tullen hyväksytyksi omana itsenään.

Tarjoan apua
Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Persoonallisuushäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen aikuisten ja nuorten integratiivisessa yksilöpsykoterapeuttikoulutuksessa, joka on luonteva jatkumo monipuoliselle työskentelyotteelleni mielialahäiriöpoliklinikalla, jossa olen koulutusteni mukaisesti tehnyt lyhytterapeuttisia hoitojaksoja sekä dialektista käyttäytymisterapiaa osana moniammatillista tiimiä ja ohjannut MBCT-ryhmiä. Hyödynnän työssäni skeematerapian, kirjallisuusterapian ja ratkaisukeskeisyyden teemoja.

Asiakaskuntani

Työskentelen mielelläni kaikkien yli 16-vuotiaiden asiakkaiden kanssa, joilla on halu oppia tuntemaan itsensä paremmin. Erityinen mielenkiinnonkohteeni on tunnesäätelyvaikeudet, jotka usein ilmenevät ihmisen elämässä vaikeuksina ihmissuhteissa, kärsimyksenä voimakkaiden tunnetilojen vaihdellessa arvaamattomasti ja vaikeutena elää itselle mielekästä, elämisen arvoista elämää.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta