Etusivu / Löydä apua / Saija Soutamo

Saija Soutamo

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kognitiivinen
Helsinki, Keskusta
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja kognitiivisen psykoterapian terapeuttikoulutuksen loppuvaiheessa. Kokemusta itselläni on etenkin masennuksen, ahdistuksen ja psykoosien hoidosta. Itselläni on mahdollisuus tällä hetkellä aloittaa sekä lyhyitä että pitkiä koulutusterapioita.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen rauhallinen ja myötätuntoinen. Käytän työssäni elementtejä tietoisuustaidoista ja myötätuntoterapiasta. Tavoitteenani on yhdessä pohtien löytää ymmärrystä ja uusia näkökulmia ongelmallisiin elämäntilanteisiin. Yhtenänä vahvuutenani on myös sosiaalityön osaaminen. Rikas elämänkokemus on opettanut kohtaamaan hyvinkin erilaisista lähtökohdista ja kulttuureista tulevia ihmisiä.

Mitä istunnoillani tehdään

Yhdessä pohtien ja keskustellen etsitään ymmärrystä ja uusia näkökulmia. Mietitään oman kehityshistorian vaikutusta omaan nykyhetkeen. Tehdään tilanteeseen sopivia tietoisuustaitoharjoituksia sekä muita kehollisia harjoituksia jooganohjaajakoultustani hyödyntäen. Altistusharjoittelua voidaan tehdä myös terapiatilan ulkopuolella. Käytössä voi olla myös erilaisia kotitehtäviä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Psykoottiset häiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja. Tässä ammatissa olen työskennellyt yli kuusi vuotta psykoosia sairastavien hoitotyössä sekä osastolla että avohoidossa. Viimeisimmät viisi vuotta olen työskennellyt erikoissairaanhoidossa psykoosien ja oikeuspsykiatrian linjalla psykoosipoliklinikalla avohoidossa. Kaikilla polikinikan potilailla on epäiltynä tai todettuna jokin psykoosisairaus tai psykoottisia oireita. Monilla voi sen lisäksi olla mielialaoireita, kuten masennusta tai ahdistusta, tai persoonallisuushäiriö. Lisäksi olen opiskellut sosiaalityötä ja ollut töissä lähes kolme vuotta sekä lastensuojelussa että aikuissosiaalityössä. Tämän lisäksi pitkä yli 20 vuotta kestänyt omakohtainen joogan harrastus ja Suomen joogaliiton jooganohjaajakoulutus. Erilaisia joogaryhmiä, joista osa on ollut mielenterveyskuntoutujille kohdistettuja. Olen ohjannut erilaisia ryhmiä säännöllisesti vuodesta 2004.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta