Etusivu / Löydä apua / Ruut Kanko

Ruut Kanko

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Tampere,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Olen psykologi. Minulla on Mielipalveluissa työskentelyn lisäksi kokemusta opintopsykologina toimimisesta Tampereen yliopistossa. Käytän työssäni hyväksymis- ja omistautumisterapiaa (HOT-terapia), joka perustuu arvo,-hyväksyntä- ja mindfulness-pohjaisiin menetelmiin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Millainen psykologi olen

Psykologina haluan omalta osaltani luoda kanssasi turvallisen ja luottamuksellisen suhteen, jossa voit kokea tulevasi kuulluksi ja hyväksytyksi juuri sellaisena kuin olet. Lähtökohtana hyvälle työskentelylle pidän jaettua asiantuntijuutta. Sinä olet oman ainutlaatuisen elämäsi ja kokemuksiesi asiantuntija, jota pyrin aidolla kiinnostuksella ymmärtämään ja tarjoamaan sinulle uutta näkökulmaa oman koulutukseni ja oppimieni työkalujen kautta.

Mitä istunnoillani tehdään

Käytän työssäni hyväksymis- ja omistautumisterapiaa (HOT-terapia), joka perustuu arvo,-hyväksyntä- ja mindfulness-pohjaisiin menetelmiin. Menetelmät, jotka pohjautuvat omien arvojen selkeyttämiseen ja tietoiseen läsnäoloon, voivat auttaa laajentamaan omaa näkökulmaa ja antamaan uudenlaista hyväksyvämpää tapaa suhtautua asioihin, ajatuksiin ja tunteisiin. Näen kokonaisvaltaisen lähestymistavan keskeisenä, sillä saman näköisellä käyttäytymisellä voi olla monta eri syytä. Siksi koen tärkeäksi keskittyä tietyn käyttäytymisen tai toiminnan sijasta taustalla oleviin syihin ja kanssani sinulla on mahdollista tutkia näitä juurisyitä, joista vaikeudet kumpuavat. Minulle on tärkeää lähteä liikkeelle sinun tarpeidesi pohjalta ja auttaa sinua elämään itsellesi merkityksellistä elämää.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Lisätiedot

Oman suunnistusharrastuksen ja urheilutaustani vuoksi olen perehtynyt urheilu- ja liikuntapsykologiaan ja suorittanut liikuntapsykologian opintojen lisäksi myös valmennuskoulutuksia suunnistuksessa. Olen kiinnostunut myös syömisen psykologiasta, ravitsemuksesta sekä syömishäiriöistä. Hyvin usein syömisen ongelmat kytkeytyvät liikuntaan ja urheiluun. Monissa lajeissa oma kehon paino tai ulkonäköihanteet voivat tuoda painetta kontrolloida omaa syömistä ja liikkumista. Minulla on osaamista ja ymmärrystä liikuntaan, urheiluun ja syömiseen liittyvissä vaikeuksissa, jotka voivat esimerkiksi liittyä elämäntapamuutokseen, painonhallintaan tai urheilun aiheuttamiin paineisiin. Ravinnolla ja liikunnalla on vaikutusta psyykkiseen hyvinvointiimme ja siksi erityisesti näiden teemojen parissa koen mielen ja kehon välisen yhteyden tarkastelemisen tarpeellisena.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta