Etusivu / Löydä apua / Pia-Maria Snåre

Pia-Maria Snåre

Koulutuksessa Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Vaasa,
Koko suomi,
Englanti Ruotsi Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Jag är Pia-Maria, psykiatrisk sjukskötare och psykoterapeut (familjeterapi). Studerar för tillfället till KBT-terapeut. Olen Pia-Maria, psykiatrinen sairaanhoitaja ja psykoterapeutti (perheterapia). Opiskelen tällä hetkellä KKT-terapeutiksi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
  • Perheterapia
Millainen terapeutti olen

Koen terapeuttina toimimisen olevan ennen kaikkea ihmisen kohtaamista, ja terapiasuhteen päätavoitteena on vuorovaikutussuhteen synnyttäminen.
Terapeuttina minua on kuvailtu helposti lähestyttäväksi, läsnäolevaksi ja empaattiseksi. Työskentelyotteeni on koettu joustavana, eteenpäin pyrkivänä ja sopivasti haastavana. Pyrin olemaan terapeuttina läsnäoleva ja vuorovaikutuksessa aktiivinen.

Mitä istunnoillani tehdään

Aloitan työskentelyn uuden asiakkaan kanssa aina kokonaistilanteen käsitteellistämisellä. Käsitteellistämisen tavoitteena on muodostaa yhteisesti käsitys siitä, mikä ajankohtainen tilanteesi on, mitkä menneisyyden asiat ovat vaikuttaneet tämän päivän tilanteeseen sekä muodostaa alustavasti tavoitteet psykoterapialle. Mielestäni on tärkeää huomioida asiakkaan yksilöllinen tilanne ja soveltaa työskentelyä sen mukaisesti.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Jag har 15 års erfarenhet från branchen inom specialsjukvården och den öppna sektorn, både med ungdomar och vuxna.

Minulla on kokemus alalta jo 15v. Suurimmaksi osaksi olen työskennellyt erikoissairaanhoidon piirissä ja julkisella puolella, nuorten ja aikuisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

75,00

Vakiokäynnin hinta

75,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilötapaaminen 75€ / 45-60 min.
Perhetapaaminen 100€ / 60 min.