Etusivu / Löydä apua / Päivi Nieminen

Päivi Nieminen

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Muu
Pori, Pori
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Vaativanerityistason psykoterapeutti, pitkä työkokemus, LOGOTERAPIA ja ratkaisukeskeisyys. Logoterapiassa eletyn elämän tarkastelu nähdään voimauttavana. Ihminen nähdään vastuullisena, valintoja tekevänä yksilönä. Työnohjaus, koulutuspsykoterapia. TARJOAN LYHYTTERAPIAA ja etäterapiaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Muu
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina olen kyselevä ja aktiivinen. Asiakkaan tilanteesta riippuen aina ei ole tarpeen olla aktiivinen. Asiakkaan tarina on pohja keskustelulle. Asiakas on oman elämänsä asiantuntija.
Arvoni ovat ihmisen ainutkertaisuus ja ihmisen arvokkuus, oli hänen tilanteensa ja mikä tahansa.
Olen suorapuheinen, mutta asiakasta arvostava. Vahvuuteni on kunnioittaa asiakkaan elettyä elämää ja tämänhetkistä tilannetta.
Jokaisella on toivoa vaikkakin toivo ja tarkoituksellisuus ei kärsimyksessä ole kirkkaana näkyvissä.

Mitä istunnoillani tehdään

Keskustellaan asiakkaan esille tuomista asioista. Käydään läpi mahdollisia kotitehtäviä. Asiakkaan toivoessa käytetään myös mielikuvaharjoitteita.
Eletyn elämän analyysi on kirjoitustehtävä, jolla eletty elämä tarinallistetaan ja nähdään sieltä yhteyksiä tähän paivään. Opetellaan tunnistamaan ja nimeämään tunteita. Eletyn elämän kirjoitus tehtävä on vapaaehtoinen, tehdään mikäli asiakas siihen päätyy.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin
Asiakaskuntani

Psykoterapeuttina tarjoan lyhytterapiaa, käyntien määrä voi vaihedella kertakäynnistä useampaan käyntiin, asiakas ite määrittää käyntein määrän ja tiheydyn.

Lisätiedot

Myös etäyhteydellä tapahtuva Psykoterapia, lyhytterapia.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta