Etusivu / Löydä apua / Päivi Auma-aho

Päivi Auma-aho

Koulutuksessa Sosiaalityöntekijä, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Helsinki, Kamppi
Etäyhteyksillä koko Suomi,
Helsinki, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Hei! Opiskelen psykoterapeutiksi viitekehyksenä kognitiivinen käyttäytymisterapia. Valmistun syksyllä 2024. Psykoterapiaopiskelijana olen tehnyt vastaanottoa Nosteella Eerikinkadun toimipisteellä sekä etänä vuoden 2022 alusta lähtien.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Lisäkoulutukset

Interpersoonallinen psykoterapia (IPT)

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina rauhallinen, empaattinen ja kannustava. Olen aktiivinen, mutta myös asiakkaalle tilaa antava. Minulle avoimuus ja keskinäinen kunnioitus sekä luottamus ovat keskeisiä hyvän terapiasuhteen luomisessa. Työskentelyotteessani keskeistä on asiakaslähtöisyys ja asiakkaan arvostaminen.

Terapeuttina rohkaisen asiakasta löytämään itselle mielekkäitä keinoja ja voimavaroja hyvinvoinnin tueksi. Haluan myös ymmärtää asiakkaani käyttäytymistä ja elämäntilannetta syvällisesti ja tuomitsemattomasti.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamisilla minulle on tärkeää luoda asiakkaalle turvallinen ja rento ilmapiiri, jossa kaikki tunteet, ajatukset ja puheenaiheet ovat sallittuja. Asiakkaan terapiaprosessi suunnitellaan aina yksilöllisesti sekä asiakkaan tarpeiden ja muutostavoitteiden mukaisesti. Aluksi kartoitamme asiakkaan tilannetta, keskeisimpiä haasteita ja toiveita muutokselle. Työskentelyssäni hyödynnän monipuolisesti kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä asiakkaan tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla.

Kognitiivinen käyttäytymisterapia on terapiamuoto, jolle on tyypillistä järjestelmällinen, tavoite- ja asiakaskeskeinen toiminta. Kognitiivisen käyttäytymisterapian tarkoituksena on usein parantaa ihmisten itsehallintaa ja -hoitoa antamalla ja opettamalla uusia valmiuksia ja taitoja.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Taustakoulutukseltani olen sosiaalityöntekijä (VTM). Minulla on kokemusta lastensuojelusta, päivystyksellisestä sosiaalityöstä, päihde ja toiminnallisten riippuvuuksien sekä mielenterveyden häiriöiden hoidosta. Asiakastyön lisäksi olen ollut mukana kehittämässä palveluita ja työmenetelmiä sekä kouluttanut ammattilaisia.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja nuorten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.